TV

TV 2 om Matador-genudsendelse: DR har valgt nostalgien

TV 2-chef hilser konkurrencen fra Matador velkommen, men skal ikke selv følge med i den syvende genudsendelse af dramaet i Korsbæk

  • Gitte Madsen tror ikke, at Matador kommer til at stjæle alle seerne fra Voice. (Foto: Nicolai Svane)
Gitte Madsen tror ikke, at Matador kommer til at stjæle alle seerne fra Voice. (Foto: Nicolai Svane)
1/2
Næste »

Læs også:

Se også: DR sender Matador igen, igen, igen, igen, igen, igen, igen

- Med 'Husk lige tandbørsten' og en Matador-genudsendelse har DR valgt en nostalgisk strategi for efteråret. Vi fortsætter med vores faste tradition 'Vild med dans' og 'Voice', og kan blot konstatere, at det er dejligt for publikum, at de nu har to meget forskellige valgmuligheder, og så må folk jo se det. som de hver især har mest lyst til, siger underholdningschef på TV 2, Gitte Madsen.

At DR har valgt at placere genudsendelsen af Matador samtidig som en af TV 2's helt store satsninger 'Voice - Danmarks største stemme' hverken skræmmer eller irriterer TV 2's underholdningschef.

- Jeg er ikke i tvivl om, at der er mange, der vil benytte lejligheden til at gense Matador, og det er jo også en helt fantastisk serie, men jeg har haft syv muligheder for at se den på tv og har måske også dvd-boksen derhjemme, så jeg er overbevist om, at der vil være mange, der vælger at tænde for Voice, siger underholdningschef på TV 2, Gitte Madsen og slutter:

- Det er et klogt træk for DR at gå efter en anden målgruppe, end den vi umidelbart går efter med Voice, og jeg er sikker på, at der er seere nok til både DR og TV 2.

Første afsnit af Matador bliver sendt lørdag den 8. september kl. 20.00, mens Voice med Lene Nystrøm, Liam O'Connor, Sharin Foo og Xander som coaches, starter den følgende lørdag kl. 20.00.

Hvad mener du om DR's beslutning om at genudsende Matador for syvende gang?

Hvor mange gange bør DR genudsende Matador?

Se resultat

Hvad mener du om DR's beslutning om at genudsende Matador for syvende gang?

Hvor mange gange bør DR genudsende Matador?

Din stemme er modtaget

Vis afstemning

Fejl

Der skete desværre en fejl, prøv igen senere.
Bedst sælgende dvd:

Matador, der blev sendt første gang for 35 år siden, er solgt i over tre millioner eksemplarer på dvd, hvilket gør den til den bedste sælgende dvd i Danmark.

Og det er ikke den eneste rekord. Ved genudsendelsen i 1986 blev et enkelt afsnit set af hele 3,6 millioner seere, hvilket er det højeste seertal der nogensinde er målt i Danmark. Ved genudsendelsen i 2006/2007 trak hvert afsnit stadig over en million seere.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte