TV

Intriger og sex - Dallas er tilbage

Gensyn med Sure Ellen, Bobby og JR: Familien Ewing klar til nye kampe efter 21 års pause

  • Efter 21 år fortsætter intrigerne i 'Dallas', hvor en ny generation er vokset op. (Foto: SBS TV)
Efter 21 år fortsætter intrigerne i 'Dallas', hvor en ny generation er vokset op. (Foto: SBS TV)
1/6
Næste »

Der er både gamle kendinge og helt nye ansigter, når den legendariske tv-serie ’Dallas’, 21 år efter at sidste afsnit rullede over skærmen, 7. august tager hul på ti spritnye episoder om det stenrige oliedynasti, Ewing-klanen og deres liv på den texanske ranch South Fork.

Familiestridigheder har det med at overleve i generationer - og familien Ewing er nærmest eksperter i at svinge stridsøksen over hinanden. Nu, som dengang, er hovedstridspunkterne magt, olie, penge og sex.

Sidst vi var i selskab med familien, var det brødrene J.R. og Bobby, der stod for de interne magtkampe. Nu har de aldrende herrer overladt stafetten til deres respektive sønner - og altså fætre - John Ross og Christopher.

Kræftsyg Bobby
Retskafne Bobby er svækket af kræft og planlægger at sælge barndomshjemmet South Fork. Det får sparket liv i den gamle kyniker J.R., der, siden vi mødte ham sidst, er flyttet på plejehjem.

Og naturligvis er sønnerne klar til at spille med i fædrenes intrigante spil.

Præcis som ’i gamle dage’ bliver J.R. spillet af den nu 80-årige Larry Hagman. Patrick Duffy, 63, er også tilbage som Bobby, ligesom der er gensyn med 71-årige Linda Gray i rollen som J.R.s ekskone Sue Ellen.

- Vi har det som børnene i ’Harry Potter’. Vi skal tilbage til Hogwarts, erklærede hun, da indspilningerne til de nye afsnit gik i gang. Også Hagman er begejstret over at genforeningen:

- Det er som en fest med venner.

Trekantsdrama
Nye ansigter er 33-årige Jesse Metcalfe i rollen som Bobby og Pamelas (adoptiv)søn Christopher og Josh Henderson, 31, som J.R.s og Sue Ellens søn John Ross. Begge ’knægte’ har kunnet opleves i serien ’Desperate Housewives’.

John Ross er som en reinkarnation af sin far - optaget af olie og penge. Mens Christopher slægter sin ansvarsfulde far, Bobby, på og blandt andet tænker i grøn energi som alternativ til olien. Begge er dog en del af et pikant trekantsdrama, hvis kvindelige islæt er den skønne Elena, datter af Ewing-familiens kok. Hun spilles af 32-årige brasilianskfødte Jordana Brewster, der fik sit gennembrud i filmen ’The Fast and the Furious’.

En anden, ny kvinde på South Fork er argentinskfødte Julie Gonzalo, 30, i rollen som Christopher Ewings kone Rebecca Sutter.

Indspillet i Dallas
Bobby Ewings nye kone - Ann Ewing, spilles af 50-årige Brenda Strong. I den oprindelige ’Dallas’-føljeton medvirkede hun i et enkelt afsnit som en kvinde, der har en affære med Cliff Barnes.

’Dallas’ årgang 2012 er i øvrigt - i modsætning til den oprindelige serie -  indspillet i selve Dallas; udendørsscenerne på South Fork og de øvrige i et studie.

’Dallas’ har premiere på Kanal 4 tirsdag 7. august kl. 20.

Seneste Ekstra Bladet job

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!

Seneste i flash!

Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen

Velkommen. Vi er rigtig glade for dit besøg!

Men vi er knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer.

Vores annoncer gør det muligt for os at tilbyde en stor del af vores indhold – helt gratis.
Hvis du tillader annoncer på ekstrabladet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

Er du EKSTRA-abonnent?

Oplever du problemer? Kontakt webmaster@eb.dk

Når du besøger ekstrabladet.dk tjekker vi, om du blokerer annoncer. Sådan gør vi.