TV

- Reality-tilværelsen er god at falde tilbage på

Selvsikkerheden fejler ikke noget hos de unge paradise-wannabes, der satser på en tv-karriere

  • Malte Christensen vil helst leve af fodbold, men vil have reality-livet at falde tilbage på (Foto: Mogens Flindt)
Malte Christensen vil helst leve af fodbold, men vil have reality-livet at falde tilbage på (Foto: Mogens Flindt)
1/2
Næste »

Se det nye paradise-kuld i tv-klippet herover.

--------------------

De seneste par dage har den ene efter den anden stået i kø for at gøre sig bemærket og kvalificere sig til at komme med til et efterhånden berømt hotel i Mexico. Det er sket fordi, den næste sæson af TV3-successen 'Paradise Hotel' snart skal i gang. Og derfor skal der findes nye deltagere, der kan underholde med sex, fest og intriger.

ekstrabladet.dk var med til casting i København, hvor de unge blev spurgt til deres forventninger til et måske kommende reality-liv, og om hvorfor de gerne vil være kendte:

Se også:

Casting til ny omgang Paradise Hotel TV - 21. jun. 2012 TV: Se det nye paradise-kuld

- Jeg elsker opmærksomhed. Jeg elsker at blive set og at folk bare kigger på mig, siger Shila Schrøder på 28, som til daglig arbejder som tjener.

- Det kunne være fedt at være kendt fordi folk så ville gå og kigge efter mig på gaden - det gør de i forvejen - men det kunne være sjovt, hvis de gjorde det noget mere, siger hun.

Vil leve af reality
Og Shila er ikke alene om at synes, at kendis-livet kunne være lykken.

- Det med, at folk genkender én på gaden, tror jeg kun er en fed følelse. Og det kunne være fedt at tjene en masse penge på det, siger Malte Christensen.

Malte er 18 år og spiller fodbold på højt plan i FC Vestsjælland, hvor han satser på snart at spille med på førsteholdet, som gør sig i 1. division. Han vil helst leve af at spille fodbold. Men han over for ekstrabladet.dk fortæller han selvsikkert, at han regner med, at han kan leve en tilværelse som reality-stjerne som kan tage over, når fodboldlivet slutter.

- Jeg vil helst leve af fodbold, det er klart. Men det kan man ikke blive ved med. Det stopper jo på et tidspunkt, og så er det godt at have noget andet at falde tilbage på, siger han.

Læs også:

Skærmbillede 2012-05-25 kl. 00.24.40 TV - 25. maj 2012 Paradise-vinder snyder TV3: Deler præmien

At være kendt eller ikke kendt - det er ikke det centrale spørgsmålet for alle. For nogle handler det mere om at vinde, selvom et medfølgende kendis-liv dog heller ikke er i vejen.

- Det kunne være meget sjovt, men det er ikke derfor jeg gør det. Den status som kendis, man får, er bare en bonus, siger Mathilde Berg på 18, der skal starte på Hg efter sommerferien.

Læs også:

Skærmbillede 2012-05-24 kl. 22.06.31 TV - 24. maj 2012 TV: Syg, syg Paradise-afslutning

Men målet for Mathilde er dog helt klart:

- Jeg er der for at vinde 100 procent. Jeg er også ligeglad med at få nye venner - venner har jeg nok af. Jeg skal vinde pengene og ikke en skid andet, siger hun

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte