TV

Paradise-wannabes vil bruge sex som våben

Der er ingen grænser for, hvilket skyts der vil blive fyret af, når kampen om den halve million går i gang

  • Malte Christensen er parat til at have sex med en anden deltager for at stille sig selv bedre taktisk. (Foto: Mogens Flindt)
Malte Christensen er parat til at have sex med en anden deltager for at stille sig selv bedre taktisk. (Foto: Mogens Flindt)

Ser man reality-programmet 'Paradise Hotel' bliver det hurtigt klart, at deltagerne typisk skelner mellem to måder at 'spille spillet' på. Enten kan man være kynikeren, der 'spiller med hjernen' eller rygklapperen, som 'spiller med hjertet'.

Men kommer de personer med, som ekstrabladet.dk har talt med, da der onsdag og torsdag var casting i København til en ny sæson, så er der udsigt til, at der er en tredje måde at gøre sig på i konkurrencen om den halve million kroner. Nu skal der i høj grad også spilles med underlivet.

Over for ekstrabladet.dk fortæller flere af de måske kommende deltagere, at de sagtens kan finde på at bruge sex som et taktisk våben, der skal give dem videre avancement i konkurrencen.

- Hvis det vil stille mig i en taktisk meget bedre position, så jeg eksempelvis ikke ryger ud, så ville jeg gøre det, siger Malte Christensen på 18 år.

Han er ikke bleg for at have sex på hotellet, hvis han skulle score sig en dejlig pige. Men han er heller ikke bleg for at spille på alle tangenter for at sikre sin videre deltagelse i jagten på hovedpræmien.

Læs også:

Casting til Paradise Hotel TV - 21. jun. 2012 - Reality-tilværelsen er god at falde tilbage på

- Der er ikke nogen grænse for, hvor langt, jeg vil gå, siger han.

Og pigerne skal passe på den unge charmør. Han ved godt, hvordan han skal gøre et godt indtryk på damerne.

- Jeg vil fortælle hende, hvor smukke hendes øjne er. At de er smukke som stjernerne. Det plejer at virke, fortæller han.

Sex som våben er en mulighed
Også 21-årige Nino Selmeczi kan finde på at udnytte den mest intime kontakt mellem to mennesker til sin konkurrencemæssige fordel.

- Jeg vil gøre meget. Hvis det var en mulighed… Det er svært at sige, siger han og fortæller samtidig, at han ikke vil udelukke det.

Læs også:

Se også: Paradise-håb vil dolke hinanden i ryggen

Andre er dog helt afklaret med, hvordan de vil gebærde sig taktisk og afviser, at de vil bruge sex til deres fordel i spillet. Det gælder for eksempel 23-årige Tine Kristensen, der dog ikke vil afholde sig fra at have sex.

Se også:

Casting til ny omgang Paradise Hotel TV - 21. jun. 2012 TV: Se det nye paradise-kuld

- Jeg vil ikke udelukke at have sex på hotellet. Man ved aldrig, hvad der dukker op, hvem der står der og sådan. Jeg vil ikke udelukke det, men jeg siger heller ikke, at jeg bestemt vil, siger hun.

Men sex i et taktisk øjemed er altså udelukket:

- Sådan er jeg ikke, siger hun.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte