TV

Fodbold-pause 'fejres' med genudsendelser

For første gang i mange mange dage er der ikke fodbold i fjernsynet i aften. I stedet må du nøjes med sommerens sædvanlige mode: Genbrug

  • Åh nej....der kommer ikke fodbold i aften. (Foto: Lars Poulsen)
Åh nej....der kommer ikke fodbold i aften. (Foto: Lars Poulsen)
 

I aften ligger læderkuglen stille. Helt stille. Sikkert til glæde for mange, mens det for fodbold-Danmark er noget af en kold tyrker.

Og hvad skal sådan en fodboldfri aften så gå med, hvis man stadig vil se lidt fjernsyn? Svaret er enkelt: Genudsendelser.

Læs også:

Se også: Danmark-Tyskland - den mest sete fodboldkamp i 14 år

På Danmarks Radio bliver de populære Price-brødres madlavning vist klokken 20 i programmet med undertitlen 'De indre værdier'. Programmet blev vist første gang for mere end fire år siden.

Sommer fuld af genudsendelser
På TV 2 har man også valgt at hive en gammel kending op af posen. Aftenens udgave af 'Liebhaverne' har været vist tre gange før - første gang i 2010.

- Når TV 2 skal bruge sine penge bedst muligt, skal de bruges på de tidspunkter, hvor der er flest seere foran skærmen, og det er der i den bedste sendetid i højsæsonerne forår og efterår og om vinteren. Derfor vil man opleve genudsendelser på tv om sommeren, lyder forklaringen fra planchef på TV 2 Mette Rysø Johansen.

TV 2 genudsender også 'Danmark ifølge Bubber' i aften, mens DR1 sender live fra Søren Ryges have klokken 20.30.

- Specielt i en EM-periode, hvor fladen er så abrupt, starter vi ikke nye friske serier op, men har altså plads til gode gensyn med de mest populære DR-serier, siger DR's planchef Anne Stig Christensen.

I morgen er der igen EM-fodbold i fjernsynet, når Tjekkiet møder Portugal i kvartfinalen.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Christina Ehrenskjöld Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik