TV

Felix forlader også Weekend Weekend

Den pjuskede tv-vært skal i stedet stå i spidsen for den kommende sæson af 'Voice - Danmarks største stemme'

  • Felix Smith skal være vært på 'Voice - Danmarks største stemme'. (Foto: Mogens Flindt)
Felix Smith skal være vært på 'Voice - Danmarks største stemme'. (Foto: Mogens Flindt)
 

Samtlige værter har nu forladt TV 2's store weekend-formiddags-satsning, 'Weekend Weekend'.

Både Ibi Støving og Sara Bro har tidligere meddelt, at de stopper på programmet - og nu er turen kommet til Felix Smith.

Læs også:

Se også: Sara Bro vender tilbage til P3

Den pjuskede tv-vært bliver dog på TV 2, men skal ikke længere så tidligt op i weekenden. Felix Smith er nemlig udset til at overtage tjansen som vært på talentprogrammet 'Voice – Danmarks største stemme'.

Stemmen i fokus
- Jeg er stolt og helt vildt glad over at få lov at skulle stå med styringen af så stort et show som 'Voice'. Jeg fulgte selv med i første sæson og var meget begejstret for det store show, for at opleve den store talentmasse og for det klare fokus på stemmerne, som kendetegner 'Voice', siger Felix Smith i en pressemeddelelse.

Felix Smith overtager jobbet efter Morten Resen, der i stedet skal lave sport hele sommeren og ellers fortsætter på 'Go' Morgen Danmark'.

Hvad der skal med 'Weekend Weekend' er endnu uklart, men TV 2 fortsætter med weekend-morgen-tv i en justeret udgave efter sommer, lyder det fra kanalen.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu: Mette Fleckner Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik