TV

Før aftenens Aloha: Casper under nålen

Verdens måske bedst kendte tatovør besøgte fredag aften Casper Christensens talkshow 'Aloha' - men allerede fredag eftermiddag satte Miami Inks Ami James nålen i armen på sin vært. ekstrabladet.dk var med!

  • I næsten to timer arbejdede Ami James koncentreret på at lave tatoveringen til Casper Christensen. (Foto: ekstrabladet.tv)
I næsten to timer arbejdede Ami James koncentreret på at lave tatoveringen til Casper Christensen. (Foto: ekstrabladet.tv)
1/7
Næste »

Målt på barometeret over kendiseffekt når Casper Christensen ham ikke til knæene. Alligevel havde amerikanske Ami James både smil og overskud nok med til at få Danmarks frækkeste talkshowvært til at føle sig i godt selskab, da de to fredag eftermiddag lagde en tur omkring Helsingør for at lave en tatovering. Her ligger Royal Tattoo, der lagde både blæk og tatoveringsbænk til løjerne:

- Jeg er vild med tatoveringer. Og Ami fra Miami Ink har før været i Danmark og ville gerne være med i vores show, fortæller Casper Christensen til ekstrabladet.dk.

Det er ikke første gang, at Casper får en 'tusch'. Men det er første gang, at en så berømt tatovør sætter sine mærker på ham:

- Jeg er meget tilfreds, lød det fra talkshowværten, mens han var i gang med at få et dødningehoved sat godt fast i den højre arm.

Ami James selv var meget koncentreret under arbejdet, men jokede flere gange med, at 'Casper er den største tøsedreng, jeg har haft i min stol'. Det hele var nu bare gas:

- Han tog det som en sten!

Se hvordan verdens bedst kendte tatovør fik lagt Casper Christensen ned i tv-indslaget herover!

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte