TV

Stripper-sex på svenske Paradise Hotel

Svensk deltager i 'Paradise Hotel' havde sex med to forskellige kvinder samme nat - den danske kanin-knepper Gleager har fundet sin overmand

1/7
Næste »

Sex-kaninen Mads Gleager fra den danske udgave af Paradise Hotel kom på alles læber, fordi han i to sæsoner af det populære tv-program for åben skærm elskede med sammenlagt fem kvinder. Men Gleager har dog aldrig elsket med to kvinder på samme nat i Paradise Hotel.

Det kan den 25-årige svenske Paradise Hotel-deltager Stefan Grantorp til gengæld prale af. Så lige netop på den front har han overhalet kanin-knepperen fra Danmark.

Stripper-sex
Mandag aften chokerede eller måske begejstrede Stefan Grantorp de svenske tv-seere, da han kom i yderst fræk nærkontakt med den svenske stripper Dalin Nano på 22 år, der dukkede op som ny gæst på Paradise Hotel. De to endte selvfølgelig op på Stefans rum, hvor der blev udført erotisk lagengymnastik.

Til den svenske avis Aftonbladet fortæller Stefan Grantorp:

-Det ene førte til det andet. Og det fortryder jeg, forklarer Stefan.

Stripperen Dalin Nano fortryder imidertid kun, at det ikke blev en smule mere vildt.

-Jeg havde håbet på, at vi rigtigt skulle køre igennem. Men det skete altså ikke, siger Dalin.

Den brunstige Stefan havde dog ikke fået nok sex sammen med Dalin. Så derfor opsøgte han den smukke Erika Johnson på hendes værelse.

-Jeg ville bare se, hvordan hun havde det. Og så førte det ene igen til det andet, siger Stefan.

Ville hellere have en trekant
Da Erika Johnson senere fik at vide, at Stefan havde været i seng med stripperen Dalin Nano kort tid før, at han kastede sig ind under hendes dyne svarede hun blot kort og kontant:

-Stefan kunne dog i det mindste havde foreslået en trekant, så vi kunne have haft det lidt mere hyggeligt, forklarer Erika til Aftonbladet.

Uha, uha, uha. De svenskere er altså lige lovlig frække.

Allerede i det første program af Sveriges Paradise Hotel var der erotik i luften, da den smukke Jackie Ferm hoppede i kassen med John Lannefors. Se videoen her

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte