TV

TV 2 bandlyser Se og Hør totalt til både 'Voice' og 'Vild med dans'

L.O.C. mener ikke, at hverken han eller Christiane Schaumburg-Müller kan arbejde med bladet i nærheden

  • L.O.C. kan ikke arbejde, hvis Se&Hør er i nærheden. Foto: Mogens Flindt
L.O.C. kan ikke arbejde, hvis Se&Hør er i nærheden. Foto: Mogens Flindt
 

I går blev Se og Hør udelukket fra at komme til pressemøde på 'Vild med dans' og fra at være tilstede under live-showene.

Ifølge TV 2 skete det på forlangende af showets kvindelige vært, Christiane Schaumburg-Müller som reaktion på sladderbladets paparazzi-fotos af hendes nøgne bryster.

Læs også:

Se også: 'Vild med dans'-lancering fanget i topløs-konflikt

L.O.C.'s manglende lyst til at samarbejde med Se og Hør, skyldes, at han ikke ser med milde øjne på billederne i bladet seneste nummer fra hans og kæresten Christiane Schaumburg-Müllers kærlighedsferie i Thailand.

På samme måde som i forbindelse med 'Vild med dans' garanterer Se og Hørs chefredaktør, Kim Henningsen, at ugebladets læsere bestemt ikke vil blive snydt for en både dybdegående og afslørende dækning af 'Voice - Danmarks bedste stemme' - også selvom L.O.C. har fået TV 2 til at udelukke Se&Hør fra den officielle pressedækning.

- TV 2 må da fuldstændig have tabt sutten nu. Man kan undre sig over, at nogle værter og dommere har tilranet sig så meget magt over Danmarks næststørste TV-station, siger Kim Henningsen på SeogHoer.dk.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Mikkel Selin Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik