TV

TV: Verdens ondeste elevator-joke

Sagesløse mennesker bliver skræmt fra vid og sans i brasiliansk tv-show

  • Det er verdens måske værste elevatortur, som de stakkels brasilianere bliver udsat for i programmet (Foto: Screendump fra tv-klip)
« Forrige
Det er verdens måske værste elevatortur, som de stakkels brasilianere bliver udsat for i programmet (Foto: Screendump fra tv-klip)
1/2
Næste »
 

Se klippet herover
-------------

Når brasiliansk tv laver underholdningsfjernsyn med skjult kamera, så har programmerne lidt mere kant end hvad vi er vant til herhjemme.

I det populære show Programa Silvio Santos har de skruet ekstra meget op for grovheden i deres seneste 'prank', som de kalder 'Spøgelset i elevatoren'.

Se også:

Skærmbillede 2012-10-23 kl. 09.16.29 Verden på vrangen 23. okt. 2012 Se også: TV: Shit! Gulvet forsvinder i elevatoren

Se også:

Screen shot 2011-11-01 at 3.55.55 PM Verden på vrangen 1. nov. 2011 Se også: Se ond joke: Skræmmer folk i biograf med kniv

Her får de helt almindelige mennesker til at træde ind i det, der ligner en helt almindelig elevator. Men de stakkels mennesker, der ufrivilligt medvirker i programmet får sig hurtigt en slem overraskelse.

(Artiklen fortsætter under billedet)Lyset i den lille elevator svigter, og imens kravler en lille pige med et skræmmende udseende og en dukke under armen ind og stiller sig ved siden af personerne i det lille rum.

Hvordan folk reagerer når lyset tænder igen, kan du se i tv-klippet herover.

Se også:

lokumfront Verden på vrangen 18. aug. 2011 Se også: TV: Det levende lokum og andre onde pranks

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Mikkel Selin Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik