TV

Løs forbindelse i Silas Holsts bukser

Taberen af årets 'Vild med dans'-finale mistede fokus i sin freestyle, da han pludselig blev forfulgt af flyvsk mikrofon

  • Der var en ekstra forfølger, da Silas og Louise legede hest. Mikrofonen hænger ud af danserens bukseben. - Jeg var meget opmærksom på det, så jeg dansede med et øje på den ledning det meste af tiden, forklarede danseren bagefter. (Foto: Mogens Flindt)
Der var en ekstra forfølger, da Silas og Louise legede hest. Mikrofonen hænger ud af danserens bukseben. - Jeg var meget opmærksom på det, så jeg dansede med et øje på den ledning det meste af tiden, forklarede danseren bagefter. (Foto: Mogens Flindt)

Seerne til 'Vild med dans'-finalen kunne se en lille sort snor med noget i enden hænge ud af Silas Holsts bukser under danserens og Louise Mieritz' freestyle.

Læs også:

Se også: Taber-Silas: Ikke for fem ører skuffet!

Der var tale om et teknisk uheld under parrets stepdans, og det var tæt på at koste koncentrationen for den ellers så rutinerede danser.

- Jeg skulle have stepsko på, og så havde jeg en mikrofon i bukserne. Så skete der det, at tapen røg af, fordi der var en lydmand, der ikke havde sat den ordentlig fast. Så lige pludselig så jeg bare to meter ledning flyve rundt om mit ben, forklarede danseren.

Læs også:

Ubehandlet webpix TV - 9. nov. 2012 Trætte vindere: Nu skal vi drikke øl!

- Det tog lidt fokus lige, da jeg så det. Jeg tænkte, 'Åh, det er en meget dyr mikrofon, du kan ødelægge på hvert et trin'.

- Du tænkte simpelthen på mikrofonen frem for dansen?

- Ja, de er sindssygt dyre sådan nogle mikrofoner. Så jeg tænkte, at det kunne jeg godt lige danse mig udenom, sagde Silas og viste både overblik og overskud.

Læs også:

Se også: Kæresten skulker fra job for at støtte Silas

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte