TV

Camilla Bendix nær smadret af tv-kran

Det så du ikke på tv: Skuespilleren var lettere rystet, da hun fredag aften gik på gulvet for at danse quickstep. Hun var kort forinden centimeter fra at blive ramt af en kæmpe kran

  • Det var meget tæt på, forklarer Camilla Bendix, som var lettere rystet over nærkontakten med en tv-kran under generalprøven til 'Vild med dans' fredag aften. (Foto: ekstrabladet.tv)
Det var meget tæt på, forklarer Camilla Bendix, som var lettere rystet over nærkontakten med en tv-kran under generalprøven til 'Vild med dans' fredag aften. (Foto: ekstrabladet.tv)
1/3
Næste »

- Jeg var for alvor ved at gå ud i dag. Det mener jeg helt seriøst!

Sådan forklarede Camilla Bendix umiddelbart efter fredagens 'Vild med dans' sin vilde oplevelse, hvor hun under generalprøven var meget tæt på at blive ramt af en kæmpe kran med et tv-kamera.

- Det var så tæt på, at folk faktisk troede, jeg var blevet ramt, siger den 41-årige skuespiller og lever sig godt ind i rollen som heldig og hurtig danser:

- Jeg blev reddet, fordi jeg er gammel håndboldpige, siger hun og viser med en lynsnar bevægelse, hvordan en håndboldpige kan parere og afværge.

Var lidt rystet
Episoden skete under forberedelserne til fredagens show.

Danserne havde på forhånd fået at vide, at kranen ville komme hen mod dem, og at de bare skulle gå under den. Men den kørte pludselig tilbage mod Camillas hoved.

Ikke verdens bedste optakt til en quickstep i bedste sendetid for mere end en million seere.

- Jeg kunne godt lige mærke, at jeg blev lidt rystet, forklarer hun om episoden, som gjorde, at hun og partner Michael Olesen var lidt mere opmærksomme, da det virkelig gik løs fredag aften.

- Vi blev enige om, at vi under liveshowet lige stod og ventede pænt til kranen stod stille, forklarer den professionelle danser.

Kranen stopper ikke
Hvis tv-kranen havde ramt den 41-årige mor til to, var det gået helt galt, beskriver skuespilleren selv - fik vi pointeret, at hun er skuespiller måske med speciale i drama:

- Som jeg har hørt, så stopper den jo ikke. Den kører bare videre og skærer næsen... Jeg tror godt, man kan sige, at næsen var røget, øjenbrynene var røget, og så havde jeg stået tilbage med ren kranie.

Det var i det hele taget ikke Camilla Bendix' og Michael Olesens uge.

Torsdag var de nødt til at ændre på afslutningen af deres quickstep, da Michael kom til skade under et vildt stunt.

Læs også:

No name TV - 13. okt. 2012 TV: Se det vilde stunt, Michael ikke turde lave på tv

De klarede sig dog videre på trods af uheld. I stedet sang Rasmus Nøhr sidste vers i 'Vild med dans 2012'.

Læs også:

Ubehandlet webpix TV - 12. okt. 2012 TV: Nøhr efter exit: Nu skal min dejlige kæreste have opmærksomhed

Seneste Ekstra Bladet job

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen