TV

Linnet og søn slås om de bedste sangere

Anne og Xander Linnet skal kæmpe om at finde de bedste sangere i tv-stationernes sangkonkurrencer

  • Den 59-årige sangerinde og hendes 24-årige søn skal begge finde et stort endnu uopdaget talent. (Foto: Peter Hauerbach)
Den 59-årige sangerinde og hendes 24-årige søn skal begge finde et stort endnu uopdaget talent. (Foto: Peter Hauerbach)
1/2
Næste »

Der bliver rig mulighed for at stifte bekendskab med familien Linnet henover det næste halvår.

Mor Anne skal hver fredag fra januar guide håbefulde sangere gennem 'X Factor' på DR, mens sønnike Xander allerede fra 15. sptember hver lørdag aften skal forsøge at kapre det største sangtalent på TV 2 i 'Voice - Danmarks Største Stemme'.

Så selv om de to programmer ikke ligger over for hinanden, så kan det blive et spørgsmål om, hvem der løber med det største - endnu uopdagede sangtalent.

Læs også:

Se også: Afsløring: Anne Linnet bliver X Factor-dommer

Sidste år skrev Xander 'X Factor'-vindersangen 'Min øjesten' til Sarah, men fremover skal han altså konkurrere med de andre 'Voice'-coaches Lene Nystrøm, L.O.C. og Sharin Foo, og altså også sin mor og de to andre, endnu ukendte 'X Factor'-dommere om at finde den største stemme i Danmark.

Læs også:

Interview med Xander Linnet Danske kendte - 5. aug. 2011 Xander Linnet dømt for vold

24-årige Xander Linnet udgav sidste år sit debutalbum 'Over Skyer, Under Vand', hvorfra han hittede stort med singlerne 'Det Burde Ikk’ Være Sådan Her' og 'Os To og Mine Lagener'.

- De andre 'Voice'-coaches er alle sammen ti år ældre end mig, så de har selvfølgelig mere erfaring mht. at sælge albums. Men nu handler musik ikke kun om at sælge albums. Jeg spiller de fleste instrumenter, producerer min egen musik, skriver mine egne tekster, rapper og synger. Så jeg vil mene, at selvom jeg er den yngste, så er jeg måske også den mest alsidige musiker. Og jeg er - 100 procent sikkert - den mest sultne, sagde Xander Linnet ved dommer-præsentationen på 'Voice'.

Den officielle præsentation af hans mor som dommer på 'X Factor' sker på mandag.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte