Gå til artikel om 1 sek Gå til artikel
Gå til artikel
TV

Belli på toppen: - Selvfølgelig er June med

Peter Belli går ikke to skridt uden fruen er med. Så en 12 dage lang tur til Mallorca uden June er helt utænkelig

  • Ud over Peter Belli deltager blandt andre Kasper Winding, Sanne Salomonsen, Dicte og Mads Langer i 'Toppen af poppen'. (Foto: Jan Unger)
Ud over Peter Belli deltager blandt andre Kasper Winding, Sanne Salomonsen, Dicte og Mads Langer i 'Toppen af poppen'. (Foto: Jan Unger)
1/2
Næste »

Om en uge har Peter Belli været gift med sin livsledsager i 45 år. Og han er stadig så forelsket i sin June, at der bliver kysset farvel, når han forlader hende for at gå en tur på det lille hus.

Det oplevede Ekstra Bladet, da der i går var pressemøde i Rundetårn i forbindelse med sensommerens udgave af TV2-programmet ' Toppen af poppen'.

Læs også:

Se også: Forfrossen rockmama: Der er iskoldt på toppen

Sammen med Sanne Salomonsen, Dicte, Kasper Winding, Nabhia og rapperen Johnson er Peter Belli med i programmet, hvor de syv kunstnere fortolker hinandens musik.

June ved sin side
' Toppen af poppen' blev optaget i april måned på Mallorca, og spørgsmålet om, hvorvidt June var med de 12 dage optagelserne varede, virker nærmest latterligt på ægteparret Belli.

- Selvfølgelig var June med, siger Peter Belli.

- Hun er altid med, fortsætter ulven gravalvorligt, mens June nikker.

- Går I ikke engang i Kvickly og handler alene?

- Nej. Det klarer vi sammen, siger Peter Belli.

- Hvis I går op og ned ad hinanden evig og altid, skændes I så aldrig?

- Vi kan da godt tage en god diskussion, men vi råber og skriger aldrig. Nogle gange er man nødt til at rydde op i bunken, siger June Belli.

Romantisk bryllupsdag
Det er den 9. august June og Peter kan fejre safirbryllup - 45 år, men bryllupsdagen bliver først fejret den efterfølgende dag, fordi Peter Belli har prøver hele dagen på Folketeatret.

- Vi bliver hentet i helikopter og fløjet til Løgumkloster, hvor vi mødte hinanden for 47 år siden, og hvor vi kyssede første gang, fortæller gommen og sender sin kone et kærligt blik.

- Byen har på en lille høj lavet en kyssebænk med en mindeplade nedenfor, hvor der står, at ' I Løgumkloster møder man kærligheden. June og Peter Belli'.

- Det er meget flot, siger Peter Belli, der uden tvivl glæder sig til at sætte sig på kyssebænken med sin June.

Seneste Ekstra Bladet job

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Ulrik Bachmann
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen