TV

Fetterlein 'flygtet' til Spanien

- Nej jeg er sgu ikke flygtet - jeg er bare på ferie med min lille søn, siger Frederik Fetterlein, der her til aften i 'Divaer i junglen' på TV3 meldte ud, at Danmark vandt EM i fodbold i 1972

  • Hvornår var det nu lige det var, at Danmark vandt EM i fodbold, tænker Frederik Fetterlein, mens han sætter krøllerne i junglen i Equador.(Foto: TV3)
Hvornår var det nu lige det var, at Danmark vandt EM i fodbold, tænker Frederik Fetterlein, mens han sætter krøllerne i junglen i Equador.(Foto: TV3)
1/5
Næste »

Her til aften i 'Divaer i junglen' lavede Frederik Fetterlein en fejl, der vil gøre ondt helt ind i hjertet på de fodboldglade danskere. I en historisk konkurrence mellem brunetteholdet og blondineholdet, svarede Frederik Fetterlein nemlig, at Danmark vandt EM i fodbold i 1972.

Læs også:

Divaer i junglen - sæson 2 TV - 4. feb. 2013 Fetterlein: Danmark vandt EM i fodbold i 1972

Da Ekstra Bladet får fat i Frederik Fetterlein på hans mobiltelefon i Spanien, spørger vi straks, om han er flygtet til Spanien for ikke at blive hånet af fodbold-glade mænd i Danmark.

- Nej, jeg er sgu ikke flygtet. Jeg er bare på ferie med min lille søn Sean. Han fylder fem år på fredag. Og så vender jeg kort hjem til Danmark i weekenden, men tager straks til Miami i otte dage med min 12-årige søn Tobias, svarer reality-stjernen Fetterlein, der har sat fjorten dage af for at tilbringe noget kvalitetstid under varmere himmelstrøg med sine to sønner.

Læs også:

Divaer i junglen - sæson 2 Danske kendte - 18. jan. 2013 Fetterlein: Min søn har det meget bedre

Læs også:

HOLTEL SKT PETRI: Pressemøde på TV3's Divaer i Junglen TV - 4. feb. 2013 Geggo: Fetterlein er bare top fisse

- Men hvad var det egentlig der gik galt, da du skulle svare på det helt utroligt lette spørgsmål?

- Ja, det var sgu klappen, der gik ned. Jeg kom til at skrive forkert. Jeg så oven i købet selv finalen mellem Danmark og Tyskland som 22-årig i 1992, og hvis jeg skulle have set finalen i 1972, ville jeg jo kun have været to år gammel. Så det er fuldkommen sindssygt, at jeg kunne lave den fejl, siger Frederik Fetterlein.

Læs også:

Se også: Fetterlein og Stephanie er vilde med hinanden

- Hvad har du ellers gang i lige nu?

- Jeg har lavet en del reklame-film, og jeg skal også snart være med i noget tv. Det bliver ikke normalt reality-tv. Kun en lille smule. Men mere kan jeg ikke sige nu, forklarer Frederik Fetterlein.

Læs også:

Se også: Sidney Lee: Jeg er sgu ikke blondine

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte