TV

Forbrydelsen fænger fortsat

Danskerne har tydeligevis ikke fået nok af Sarah Lund og hendes islandske sweater. Således fik tredje omgang af 'Forbrydelsen' i aftes flotte seertal

  • Pelle Koppel og Sofie Gråbøl skal underholde danskerne de næste 10 søndage. (Foto: Tine Harden/DR)
Pelle Koppel og Sofie Gråbøl skal underholde danskerne de næste 10 søndage. (Foto: Tine Harden/DR)
 

1.678.000 så med hjemme i stuerne, da lille Emilie Zeuthen blev kidnappet, og vi blev præsenteret for de nye skuespillere i form af blandt andet Nikolaj Lie Kaas, Pelle Koppel og Anders W. Berthelsen.

Læs også:

Se også: Forbrydelsen III: Og morderen er...

Læs også:

Se også: Forvirrende forbrydelse

På trods af at serien kom fornemt fra start, så er der dog langt op til rekorden for 'Forbrydelsen'. I 2007 fulgte over to millioner seere - 2.107.000 for at være præcis - med i den afsluttende jagt på Nannas morder i den første omgang af serien.

Også 'Forbrydelsen II' var en seermagnet for DR. Således så 1.885.000 seere i 2009 Sarah Lund tømme pistolmagasinet i sin makker. Dengang lagde serien ud med 1,7 millioner seere, så der er mulighed for, at endnu flere seere tænder for DR søndag aften.

Læs også:

Se også: Det gav flere seere at flytte Voice

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Linette K. Jespersen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik