TV

Forbrydelsen III: Og morderen er...

Knap er tredje omgang af 'Forbrydelsen' i gang, før læserne har deres opfindsomme bud på, hvem morderen er

  • Anders W. Berthelsen er en af mange store stjerner i serien. Han spiller familiefaderen og forretningsmanden Robert Zeuthen i et Mærsk-inspireret firma. (Foto: Tine Harden/DR)
« Forrige
Anders W. Berthelsen er en af mange store stjerner i serien. Han spiller familiefaderen og forretningsmanden Robert Zeuthen i et Mærsk-inspireret firma. (Foto: Tine Harden/DR)
1/3
Næste »
 

Hvis du ikke vil læse andre seeres gisninger og gætterier om, hvem der er morderen, skal du ikke læse det sidste af denne artikel!!

Ekstra Bladets anmelder Henrik Queitsch er forholdsvis alene med sin lunkne anmeldelse af sæsonpremieren på 'Forbrydelsen III'.

Læs også:

Se også: Forvirrende forbrydelse

Berlingske, BT og Jyllands-Posten kvitterer alle med fem-stjernede anmeldelser til genoplivningen af den populære DR-serie, der havde premiere søndag aften.

Læs også:

Se også: 'Forbrydelsen' koster kassen

På samme måde er ekstrabladet.dk's læsere delte.

På minus-siden hedder det:

'Første afsnit af Forbrydelsen III var forvirrende og besynderlig. De tidligere sæsoner af 'Forbrydelsen' var fremragende krimi-tv, og nr 3 har da også mange afsnit endnu til at svinge sig op til tidligere tiders højder. Det håber jeg personligt sker - og gerne snart.'

De positive lyder:

'Super spændende start, jeg kan slet ikke følge anmeldelsen pointe om forvirring. Tværtimod er det blot med til at give spænding at der lægges flere spor ud.'

Læs også:

No name TV 18. sep. 2012 Se også: Stjerne-uhyggelig slutning på 'Forbrydelsen'

Og så er der de skeptiske:

'Som helhed fandt jeg at der var lidt spænding. Men enkelte scener er utroværdige. Jeg tvivler på at en PET mand kommer til et jubilæum, henter en deltager ud fra højtidligheden og bestemmer, at vedkommende ikke må deltage. Nogle gange tror jeg ikke, at forfatteren kender noget til hvordan en organisation som politiet fungerer. Det var også galt i Forbrydelsen I og II'.

Læs også:

Se også: Forbrydelsens far: Jeg bruger min egen værste frygt

Der er også dem, der sammenligner 'Forbrydelsen' med tidligere DR-serier - fra meget forskellige tidspunkter:

'Troede det var 'Borgen' jeg så med al den politik'.

'Den var helt i skabet. Fantastisk serie! (...) DR gjorde det med Matador, og nu gør de det igen med Forbrydelsen! To stjernefede serier!!'

Læs også:

Se også: 'Forbrydelsen' slutter i Norge

Og så er der ikke en krimi uden gætterier om, hvem morderen er:

'Lie Kaas er morderen. Bare vent og se, og så kom tilbage til denne tråd og se at jeg havde ret. Det er så let at gennemskue denne sæson, allerede efter 1.afsnit.' - hvad der ligger til grund for denne teori, forklares dog ikke nærmere.

En anden teori er til gengæld mere underbygget:

'Jeg tænker på om der kan være en ledetråd i at skibet hedder Medea? Iflg. den græske tragedie hævnede Medea sig på sin mand ved at dræbe sine egne børn.'

Hvem tror du, morderen er. Kom med dit bedste bud og gerne en underbyggende teori i kommentarfeltet herunder.

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen
Ledende digital redaktør:Anders Refnov
EKSTRA-redaktør:Lisbeth Langwadt
Nyhedsredaktør lige nu:Mikkel Selin
Udgiver:JP/Politikens Hus A/S
Alt på ekstrabladet.dk