TV

Det gav flere seere at flytte Voice

TV 2 lagde sig fladt ned på maven og erkendte, at 'Voice' ikke kunne hamle op med 'Matador' lørdag aften, og et nyt sendetidspunkt har givet pote

  • Der var flere, der så 'Voice' med Xander, Sharin Foo, L.O.C. og Lene Nystrøm i lørdags end sidste uge. (Foto: Jesper Mortensen)
Der var flere, der så 'Voice' med Xander, Sharin Foo, L.O.C. og Lene Nystrøm i lørdags end sidste uge. (Foto: Jesper Mortensen)
1/2
Næste »

Efter blot én lørdag blev TV 2-programmet 'Voice' flyttet fra klokken 20 til 20.55, fordi programmet ikke kunne hamle op med konkurrenten på DR 1.

'Matador' havde sidste lørdag næsten dobbelt så mange seere som 'Voice' - 1.061.000 mod 567.000, og det var TV2 ikke sen til at tage konsekvensen af.

Og flytningen af tidspunktet har givet pote.

Således så 795.000 med da Lene Nystrøm, L.O.C, Xander og Sharin Foo lørdag bedømte nye sangtalenter på TV 2. Det var 228.000 flere end ugen før.

Men også flere seere havde valgt at følge beboerne i Korsbæk lørdag. 1.254.000 lukkede op for tossekassen for at se bankdirektør Varnæs skælde ud på Elisabeth Friis. Det var foreløbig det højeste antal seere til 'Matador' i denne omgang.

Læs også:

Se også: TV2 overgiver sig: Flytter 'Voice' til efter 'Matador'

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte