TV

Det blev der af Matador-stjernerne

Det kan godt være, at 'Matador' synes nærmest udødelig. Sådan forholder det sig dog ikke med skuespillerne fra serien. For det var langt fra alle, der kunne se med på syvende omgang på DR lørdag aften

  • Buster Larsen, der spillede grisehandler Larsen, og Benny Hansen, der spillede Fede, er begge gået bort, mens Vera Gebuhr, der spillede Inger Jørgensen, og Per Pallesen, der spillede tjener Boldt, er blandt os endnu. (Foto: DR)
Buster Larsen, der spillede grisehandler Larsen, og Benny Hansen, der spillede Fede, er begge gået bort, mens Vera Gebuhr, der spillede Inger Jørgensen, og Per Pallesen, der spillede tjener Boldt, er blandt os endnu. (Foto: DR)

De tv-seere, der i aftes valgte nostalgi på DR1 frem for talentshow på TV 2, kunne følge Mads Skjern ankomme til Korsbæk for syvende gang på tv.

Læs også:

Se også: DR sender Matador igen, igen, igen, igen, igen, igen, igen

Sidst 'Matador' blev genudsendt var i 2006/07. Selvom det kun er seks års tid siden, har vi i mellemtiden mistet flere af de mange store skuespillere fra den populære serie.

Helle Virkner døde i 2009, ligesom også Lis Løwert (Violet Vinter) og Bodil Udsen (fru murermester Sofie Jessen) er gået bort.

Læs også:

Se også: TV 2 om Matador-genudsendelse: DR har valgt nostalgien

Da den populære serie blev til fra 1978 til ’81, havde de fleste af skuespillerne haft en lang og glorværdig karriere forinden.

Se hvad der blev af menneskerne bag de gennemgående karakterer efter 'Matador'-succesen i galleriet i toppen af artiklen her.

Seneste Ekstra Bladet job

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen

Velkommen. Vi er rigtig glade for dit besøg!

Men vi er knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer.

Vores annoncer gør det muligt for os at tilbyde en stor del af vores indhold – helt gratis.
Hvis du tillader annoncer på ekstrabladet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

Er du EKSTRA-abonnent?

Oplever du problemer? Kontakt webmaster@eb.dk

Når du besøger ekstrabladet.dk tjekker vi, om du blokerer annoncer. Sådan gør vi.