TV

Det blev der af Matador-stjernerne

Det kan godt være, at 'Matador' synes nærmest udødelig. Sådan forholder det sig dog ikke med skuespillerne fra serien. For det var langt fra alle, der kunne se med på syvende omgang på DR lørdag aften

  • Buster Larsen, der spillede grisehandler Larsen, og Benny Hansen, der spillede Fede, er begge gået bort, mens Vera Gebuhr, der spillede Inger Jørgensen, og Per Pallesen, der spillede tjener Boldt, er blandt os endnu. (Foto: DR)
Buster Larsen, der spillede grisehandler Larsen, og Benny Hansen, der spillede Fede, er begge gået bort, mens Vera Gebuhr, der spillede Inger Jørgensen, og Per Pallesen, der spillede tjener Boldt, er blandt os endnu. (Foto: DR)

De tv-seere, der i aftes valgte nostalgi på DR1 frem for talentshow på TV 2, kunne følge Mads Skjern ankomme til Korsbæk for syvende gang på tv.

Læs også:

Se også: DR sender Matador igen, igen, igen, igen, igen, igen, igen

Sidst 'Matador' blev genudsendt var i 2006/07. Selvom det kun er seks års tid siden, har vi i mellemtiden mistet flere af de mange store skuespillere fra den populære serie.

Helle Virkner døde i 2009, ligesom også Lis Løwert (Violet Vinter) og Bodil Udsen (fru murermester Sofie Jessen) er gået bort.

Læs også:

Se også: TV 2 om Matador-genudsendelse: DR har valgt nostalgien

Da den populære serie blev til fra 1978 til ’81, havde de fleste af skuespillerne haft en lang og glorværdig karriere forinden.

Se hvad der blev af menneskerne bag de gennemgående karakterer efter 'Matador'-succesen i galleriet i toppen af artiklen her.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte