TV

Slut med legendarisk realityshow

MTV-succesen 'Jersey Shore' lukker og slukker efter den kommende sæson

  • Hovedpersonerne i 'Jersey Shore' skal finde sig noget nyt at give sig til. (Foto: AP /Mel Evans).
Hovedpersonerne i 'Jersey Shore' skal finde sig noget nyt at give sig til. (Foto: AP /Mel Evans).
 

Den kommende sjette sæson af MTV-fænomenet 'Jersey Shore' bliver sidste omgang for 'Snooki', 'Pauly D', 'JWOWW' og de andre hovedpersoner i det populære realityshow.

MTV har valgt at trække stikket på stationens største succes gennem historien selv om 7,6 millioner seere så med da femte sæson af showet kørte over skærmen:

Læs også:

Se også: Realityfænomen er blevet mor

- Vi har altid sagt, at vi ville lave showet, så længe det gav mening. Den seneste tid er der sket en masse ting i deltagernes liv - Snooki har f.eks. fået et barn. Det føltes som om det var rigtigt at stoppe nu, mens 'Jersey Shore' stadig er på toppen, forklarer MTVs programredaktør, Chris Linn, til CNN.

Læs også:

Se også: MTV-stjerne undskylder voldtægtssang

'Jersey Shore' toppede i 2011, hvor ni millioner amerikanske seere fulgte med i udskejelserne. Den 4. oktober er der amerikansk premiere på sjette og sidste sæson af realityshowet.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Linette K. Jespersen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik