TV

Lækre Louise: Svært at være sexet

Håndboldspilleren Louise Svalastog Spellerberg har det ikke godt med at skulle være en fræk dansebabe i 'Vild med dans'

  • Der er ingen tvivl om, hvem der har bestemt posituren til dette billede. Mads Vad kæmper for at gøre Louise Svalastog feminin og fræk. Det falder bare på ingen måde håndboldspilleren naturligt. (Foto: Mogens Flindt)
Der er ingen tvivl om, hvem der har bestemt posituren til dette billede. Mads Vad kæmper for at gøre Louise Svalastog feminin og fræk. Det falder bare på ingen måde håndboldspilleren naturligt. (Foto: Mogens Flindt)

Læs også:

Se også: Hvem er den hotteste dansebabe?

Vi kender Louise Svalastog Spellerberg i den løsthængende rød/hvide landsholdstrøje på håndboldbanen eller i den lidt for store sweatshirt, når der skal slappes af mellem de mange kampe.

Og der er da også lidt mere end et hop ind over stregen, når håndboldspilleren fremover skal optræde som sexet dansesild i TV 2's 'Vild med dans'.

Læs også:

Se også: Camilla Bendix: Dans er som sex med tøj på

Hendes partner Mads Vad kæmper forud for premieren næste fredag hårdt for at få den tidligere landsholdsspillers feminine sider frem.

- Jeg har jo fundet ud af, at der er en rigtig pige-pige inde bag den stærke krop, der spiller håndbold. Nogle gange er Louise ikke helt bevidst om, at den virkelig er der. For eksempel hvis hun skal være lidt fræk og røre ved sig selv. Så føler hun sig helt vildt dum, men det ser faktisk ok ud. Men hun bliver helt vildt rød i hovedet og meget genert, griner Mads Vad, mens hans partner står lettere forlegen ved siden af.

Går efter sympati-stemmerne
- Det er fantastisk for mig at lære at danse. Det er uden tvivl det sjoveste, jeg nogensinde har prøvet. Men det der med at være sexet, kan jeg slet ikke finde ud af. Jeg kan slet ikke have det, og jeg kan på ingen måde finde ud af, hvor jeg skal starte, smiler Louise Svalastog.

Læs også:

Se også: Kvinderne sejrer på dansegulvet

- Jeg kan jo godt se, at det ser godt ud, når Mads gør det, men når det så bliver min tur, er det noget andet. Men jeg gør det! For når jeg har sagt ja til A, er jeg også nødt til at sige ja til B, siger håndboldspilleren, der går efter en helt særlig slags stemmer i fredagens premiere.

- Jeg håber, at der er nogen, der får lidt sympati med, at det måske ikke går så godt. Jeg tror godt, at jeg kunne få brug for nogle sympati-stemmer, smiler hun.

Seneste Ekstra Bladet job

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør lige nu: Emil Ingvorsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen
Udgiver:JP/Politikens Hus A/S
Alt på ekstrabladet.dk