Gå til artikel om 1 sek Gå til artikel
Gå til artikel
TV

Modbydelige Underwood: USA fortjener mig

Der bliver skruet op for den ubehagelige charme i ny teaser for fjerde sæson af 'House of Cards'

Her kan du se den nye teaser for den kommende sæson af 'House of Cards', der har premiere på Netflix 4. marts.
1/2
Næste »

Se den nye teaser herover artiklen

Der er ingen tvivl om, at der kommer drøn på Netflix, når der 4. marts er premiere på fjerde sæson af den yderst populære serie 'House of Cards'.

56-årige Kevin Spacey vender tilbage i rollen som den snu sydstatspolitiker Frank Underwood, som uden tvivl vil gøre alt for at beholde sin position som amerikansk præsident.

I en ny teaser for den kommende sæson taler Frank Underwood til de amerikanske borgere, som han forsøger at overbevise om sine kvaliteter - og selvtilliden fejler ikke noget.

house_of_cards2 EKSTRA Her er hemmelighederne i dine yndlings-serier

- Jeg synes, Amerika fortjener Frank Underwood, lyder det fra politikeren, der i seriens første tre sæsoner gentagne gange har vist, at han ikke lader noget stå i vejen for hans ambitioner.

I teaseren, som du kan se lige herover artiklen, bliver der sideløbende med Underwoods tale til folket vist klip af hans mange modbydelige handlinger, og det er bestemt ikke er for sarte sjæle.

I forbindelse med næste sæson af serien er der blevet lavet en hjemmeside, der skal forstille Franks Underwoods officielle præsidentkampagne-side. Se den HER.

Frank Underwood (Kevin Spacey) er klar til at vinde det amerikanske folks hjerter. (Foto: Netflix) Frank Underwood (Kevin Spacey) er klar til at vinde det amerikanske folks hjerter. (Foto: Netflix)  

Her kan du se første teaser for fjerde sæson af 'House of Cards'

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte