Danske kongelige

Hånende svensk håndboldkommentator: Vores dronning er smukkere end jeres

Den svenske håndboldekspert Magnus Grahn kammede helt over i aftes, da Sverige tævede Danmark ud af OL. Han fik også sendt en sviner af sted mod dronning Margrethe i sin ordstrøm

  • Hvad mon Magnus Grahn mener? (Fotos: Acaba)
Hvad mon Magnus Grahn mener? (Fotos: Acaba)
1/2
Næste »

Efter noget af en nervepirrende gyser fik følelserne frit løb i den svenske kommentatorboks i aftes, da vores blågule naboer sendte det danske håndboldlandshold ud af OL.

Læs også:

Se også: Royalt heppekor hjalp ikke

Sverige er bare sejere end Danmark, lod han klart alle tv-seere forstå.

- Vi har højere bjerge, vores dronning er pænere, vi kan stå på ski, og vi er bedre til håndbold, lød det jublende fra Magnus Grahn, da sejren på 24-22 var en realitet.

Royal sviner
Håndboldekspertens udbrud er allerede blevet et hit på nettet. Dagen derpå føler han derfor trang til at forklare, hvor dronning Margrethe skulle have en sviner med på vejen - som om nederlaget til vores ærkerivaler ikke var nok.

I det øjeblik kampen sluttede, blev Grahn bedt om at beskrive det svenske forsvar.

- Så kom jeg til at tænkte på et bjerg - og præcis i det øjeblik zoomede tv-kameraerne ind på kongen og dronningen. Så sagde det bare klik i hovedet på mig, erkender Magnus Grahn overfor den svenske avis Aftonbladet.

Stærkt dansk fremmøde
Selvom Danmark tabte på banen, så vandt vi klart kampen om royal støtte. Her stillede svenskerne kun med kong Carl Gustaf og den så smukke dronning Silvia, mens vi diskede op med tre storheppende generationer.

Læs også:

Se også: Mikkel Hansen: OL-exit er vores egen skyld

Både prinsesse Isabella, prins Christian, kronprinsparret, dronning Margrethe, prinsesse Benedikte, dronning Anne-Marie og eks-kong Konstantin bakkede ivrigt Mikkel Hansen og Niklas Landin op under kampen i Basketball Arena i London. Desværre hjalp det ikke så meget.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte