Pippa 'stjæler' Marys kjole

Prins Williams svigerinde kopierer den danske kronprinsesse

  • Kronprinsesse Mary var den første til at gøre god figur i den sommerlige kjole fra Dannii Minougue, og søndag 'abede' Pippa Middleton efter Mary, da hun overværede Wimbledon-finalen i selskab med sin kogelige søster, hertuginde Kate. (Fotocollage: Finn Frandsen/AP)
Kronprinsesse Mary var den første til at gøre god figur i den sommerlige kjole fra Dannii Minougue, og søndag 'abede' Pippa Middleton efter Mary, da hun overværede Wimbledon-finalen i selskab med sin kogelige søster, hertuginde Kate. (Fotocollage: Finn Frandsen/AP)

I en tid, hvor Norges kronprinsesse, Mette-Marit, har succes med at sælge sine aflagte rober på velgørenhedsauktion, kunne man fristes til at tro, at hendes danske kollega Mary også har solgt ud af sit bugnende royale klædeskab.

Således dukkede Pippa Middleton, 27-årig, berømt svigerinde til britiske prins William, i søndags op til Wimbledon-finale iført en kjole ganske identisk med den, som 40-årige Mary luftede, da hun i maj var til barnedåb hos sin svoger og svigerinde, kornprins Joachim og marskprinsesse Marie.

Set bagfra ville det – trods 13 års aldersforskel – næppe være muligt at sige, hvem der var hvem af de to kvinder. For både hvad angår statur, hårfarve og frisure, er de ganske ens. Og nu er de altså også blevet tøj-tvillinger.

Den blå-mønstrede sommersag er i øvrigt at mærket Project D, som australske Dannii Minogue står bag.

Læs også:

Se også: Svensken: Mary er den smukkeste prinsesse!

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte