Henrik tog rulletrappen til fruens store aften

Da dronning Margrethe indtog DRs koncerthus til sit 40 års jubilæumsshow, havde prins Henrik fundet en bekvem genvej

  • Hmm, bom bom, mon der sker noget ved at jeg liiige smutter den her vej. De fotografer kigger vist ikke.... (Foto: Anthon Unger)
Hmm, bom bom, mon der sker noget ved at jeg liiige smutter den her vej. De fotografer kigger vist ikke.... (Foto: Anthon Unger)
1/4
Næste »

Dronning Margrethes 40 års jubilæum som regent er blevet fejret dagen igennem, og festlighederne fortsætter her til aften i DRs koncerthus, hvor dronningen skal overvære et show til sin ære.

Det meste af den kongelige familie var til stede, men det var ikke dem alle, der betrådte den til lejligheden udrullede røde løber.

Mens dronningen trods to kunstige knæ skred op af de røde trappetrin, valgte prins Henrik nemlig den lette løsning: Prinsgemalen snuppede rulletrappen i stedet, rapporterer Ekstra Bladets udsendte fotograf fra stedet.

Se også: Frank Klam holdt tungen for sig selvSe også: Daisy - landets mest velklædte pensionist

Alex i lårhøj slids
Prins Joachim dukkede op uden konen Marie, der måtte blive hjemme og passe sin graviditet.

Til gengæld var ekskonen Alexandra, grevinde af Frederiksborg, og hendes mand, Martin Jørgensen, begge mødt op til bal i DR's koncerthus. Alexandra i en rød blondekjole med lårhøj slids og kronet med et diadem, måske til minde om hendes royale fortid.

Se også: Joachim fester med ekskonen - Marie må blive hjemme

Under aftenens show, der sendes direkte på DR1, vil blandt andre Sanne Salomonsen, Anne Linnet og Rytteriet optræde for dronningen og hendes tidligere svigerdatter.

Også grevinde Alexandra og prins Joachims fælles sønner, prins Nikolai og prins Felix vil være til stede under festlighederne i Koncerthuset.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte