Højgravid Mary tog bilen 100 meter

Den højgravide kronprinsesse Mary kørte rundt på Slotspladsen ved Amalienborg sammen med sine to børn og hunden Ziggy

  • Kongelig udflugt: Den højgravide kronprinsesse Mary kørte 100 meter på slotspladsen ved Amalienborg med sine to børn på bagsædet og hunden Ziggy i det åbne bagagarum.(Foto: Dan Mariegaard)
Kongelig udflugt: Den højgravide kronprinsesse Mary kørte 100 meter på slotspladsen ved Amalienborg med sine to børn på bagsædet og hunden Ziggy i det åbne bagagarum.(Foto: Dan Mariegaard)

Med to børn i maven kan man godt føle, at 100 meter er en meget lang afstand. Sådan så det i hverfald ud, da kronprinsesse Mary i eftermiddags tog sin røde stationcar-bil og kørte fra sit eget nyrestaurerede Frederik den 8.s Palæ over slotspladsen ved Amalienborg og hen til det palæ, hvor prins Joachim har sin lejlighed.

20 minutter efter vendte bilen tilbage denne gang igen med Mary nærmest fastklemt bag rettet på grund af sin store mave og med sine to små børn på bagsædet samt hunden Ziggy i det åbne bagagerum. Border collien Ziggy kiggede vagtsomt ud af en siderude, som om det passede godt på hele den kongelige familie.

Mary så fuldstændigt rolig ud og lignede ikke en kvinde, der meget snart skal føde tvillinger. Så mon ikke der går et par dage eller mere, før fødslen bliver sat igang.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte