Alexandra og prinserne besøgte Mary

Grevinde Alexandra, Prins Nikolai og Prins Felix besøgte i dag Kronprinsesse Mary på Rigshospitalet for at se prinsernes nye kusine og fætter

Grevinde Alexandra var mandag på Rigshospitalet for at besøge Kronprinsesse Mary og hendes tvillinger. Med sig havde hun Prins Nikolai og Felix, der så deres nye fætter og kusine. (Foto: Royal Press Photo / Starlounge)
Grevinde Alexandra var mandag på Rigshospitalet for at besøge Kronprinsesse Mary og hendes tvillinger. Med sig havde hun Prins Nikolai og Felix, der så deres nye fætter og kusine. (Foto: Royal Press Photo / Starlounge)

Prins Joachims ekskone Grevinde Alexandra besøgte i dag Kronprinsesse Mary på barselsgangen på Rigshospitalet. Med sig havde hun taget husbonden Martin Jørgensen og sønnerne Prins Nikolai og Prins Felix, der altså mødte deres nye fætter og kusine for første gang.

- Det var et rigtig dejligt besøg. Det er nogle rigtig søde og meget små babyer. Kronprinsessen ser rigtig sund, rask og glad ud, og hun er meget frisk også, lød det ifølge BT.dk fra Alexandra, da hun kom ned til den ventende presse.

Hun kunne også løfte sløret for, at de sidste par dage har slidt på vores kommende konge.

- Kronprinsen er faktisk mere træt end Kronprinsessen. De glæder sig til at komme hjem og få startet en almindelig hverdag op. Det er selvfølgelig en håndfuld for dem, men jeg er sikker på, at de vil klare det godt, fortalte Grevinden.

Dermed har det meste af den nærmeste familie besøgt de to nye kongelige tvillinger. Kun Kronprinsens bror, Prins Joachim, har ikke været forbi Rigshospitalet. Han er på en yderst hemmelig ferie med sin kone Marie.

1 af 2 Grevinde Alexandra havde taget gemalen Martin med på Rigshospitalet. Han blev spurgt, om han var misundelig på Kronprins Frederik. - Jeg har verdens dejligste drenge, lød svaret fra ham. (Foto: Royal Press Photo / Starlounge)
2 af 2 Grevinde Alexandra var mandag på Rigshospitalet for at besøge Kronprinsesse Mary og hendes tvillinger. Med sig havde hun Prins Nikolai og Felix, der så deres nye fætter og kusine. (Foto: Royal Press Photo / Starlounge)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen