Fjantede Frederik: - Jeg ville være astronaut

Hvis ikke der ventede ham et liv som vores konge, ville Frederik gerne havde været astronaut

  • Kronprins Frederik festede i aftes med landets dygtigste sportsudøvere i Herning. (Foto: Claus Bonnerup)
Kronprins Frederik festede i aftes med landets dygtigste sportsudøvere i Herning. (Foto: Claus Bonnerup)

Hvilken rask dreng drømmer ikke om at blive professionel fodboldspiller? Tjene kassen, score flotte damer på stribe og blive hyldet som helt uge efter uge?

Kronprins Frederik er en af de få, der aldrig har haft den drøm. Det fortalte han i aftes under DRs store gallashow, 'Sport 2015' i Herning i et kort snapchat-interview.

Se også: Et år efter bro-skandalen: Kør bare, Frede

Her afslørede Frede, at han havde en helt anden fremtidsdrøm som barn.

- Iha jeg tror, at jeg ville have været astronaut, da jeg var lille, sagde han med et befriende løssluppent grin.

Royal snapchat

Andreas Mogensen blev i 2015, den første dansker i rummet, muligvis til stor ærgrelse for HKH Kronpris Frederik. I dag hylder vi dog ikke astronauter, men de store sportspræstationer i 2015. Se Sport 2015 om mindre end en time, kl. 21.00 på DR1

Opslået af DR Sporten på 9. januar 2016

Det heldige for kronprinsen er, at selvom grønsværen ikke har trukket, så mangler han ikke noget. Hverken når det kommer til penge, bagkatalog af pæne piger eller hyldeste-scener. Og det sidste kommer der med garanti mere af i fremtiden, når han en gang overtager tronen fra sin mor.

Interessen for sport kan Frederik dog ikke løbe fra. I 2009 blev han valgt ind i Den Olympiske Komitée, og han er sammen med sin familie hyppig gæst ved OL og andre store sportsbegivenheder.

Kronprins Frederik fik igen i år æren af at overrække prisen til Årets Sportsnavn. Det var kajakroeren René Holten Poulsen, der løb med den. (Foto: Claus Bonnerup) Kronprins Frederik fik igen i år æren af at overrække prisen til Årets Sportsnavn. Det var kajakroeren René Holten Poulsen, der løb med den. (Foto: Claus Bonnerup)  

Det var Rasmus Kolbe, der i aftes var frisk nok til at stoppe den sportsglade kronprinsen og stille ham det lidt utraditionelle spørgsmål.

Kolbe og hans snapchat kan følges under navnet 'lakserytteren'.

Seneste Ekstra Bladet job

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen