Nu får hun sin drømmeprins

Det er royalt bryllup i Luxemborg i dag. Stéphanie de Lannoy får sin prins Guillaume af Luxembourg

  • Stéphanie de Lannoy er oprindeligt fra Belgien. I forbindelse med brylluppet er hun blevet statsborger i Luxemborg. (Foto: AP)
« Forrige
Stéphanie de Lannoy er oprindeligt fra Belgien. I forbindelse med brylluppet er hun blevet statsborger i Luxemborg. (Foto: AP)
1/3
Næste »
 

Luxemborg er i disse dage på den anden ende. Landets kronprins - han hedder Guillaume - skal giftes med sin kæreste, som han mødte for første gang for otte år siden.

Allerede i går sagde parret ja til hinanden ved en borgerlig vielse - men i dag er alle sejl sat til, når de to skal smedes sammen i kirken.

Tidskrævende kjole
Brylluppet startede klokken 11, og Notre Dame-katedralen er tæt pakket med royale overhoveder fra hele Europa. Fra Danmark deltager dronningen, prinsgemalen og kronprinsparret.

Som altid tiltrækker bruden - 28-årige grevinden Stéphanie de Lannoy - og hendes kjole en del opmærksomhed.

Det er designeren Elie Saab, der står bag brudekjolen, som det har taget 15 personer 3200 timer at lave. Kjolen har blandt andet 15 meter blonder.

Stéphanie de Lannoy og 30-årige Guillaume af Luxembourg har været kærester i tre år, men i april i år tog de springet og lod sig forlove.

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen
Ledende digital redaktør:Anders Refnov
EKSTRA-redaktør:Lisbeth Langwadt
Nyhedsredaktør lige nu:Linette K. Jespersen
Udgiver:JP/Politikens Hus A/S
Alt på ekstrabladet.dk