Svenske-kongen klar til kamp: Madeleine er ikke blevet overvåget

En ny bog truer det svenske kongehus. Men kongen er klar til kamp

  • Kongen afviser, at han har overvåget sin yngste datter. (Foto: All Over)
Kongen afviser, at han har overvåget sin yngste datter. (Foto: All Over)
1/2
Næste »

Den svenske konge er før blevet taget med bukserne nede. Da bogen 'Carl XVI Gustaf - Den modvillige monark' udkom i 2010 rystede den både kongen, kongehusest og hele Sverige.

Læs også: Nøgen konge badede med strippere

Det var blandt andet afsløringerne af kongens forhold til Army of Lovers-sangerinden Camilla Henemark og hang til strippere, der kom frem i bogen. Og efter et massivt pres valgte Carl Gustaf til sidst at stå frem og sige, at han ikke kunne huske noget om nogen stripklub.

Læs også:

Dronning Silvia og kong Carl Gustaf Intl. kongelige 30. maj 2011 Se også: Gustaf: Man ved jo ikke hvilke miljøer man havner i

Nu truer en ny bog roen i det svenske kongehus. Johan T Lindwall har netop udgivet bogen 'Madeleine - Prinsessan privat'. I bogen beskriver forfatteren blandt andet, hvordan kongen har beordret det svenske sikkerhespoliti, SÄPO, til at overvåge den kongens yngste datter og hendes kæreste, Chris O'Neill.

Dementerer
Belært af den tidligere krise i det blå/gule konghus har Carl Gustaf indset, at han ikke får noget ud af at vente på, at det hele går over.

Derfor har han lagt en meddelelse ud på kungehuset.ses hjemmeside, hvor han fuldstændig dementerer, at han har bedt om overvågning af Madeleine.

Læs også:

Se også: Madeleine har fået nok

'I bogen 'Madeleine - Prinsessan privat' af Johan T Lindwall påstås det, at Hans Majestæt Kongen i to tilfælde har bedt hof-staben om at lade sikkerhedspolitiet gennemføre kontrol af personer i prinsesse Madaleines nærhed. Disse påståede oplysninger om, at Hans Majestæt Kongen har beordret dette afvises på det klareste', står der på hoffets hjemmeside.

Prinsesse Madeleine flyttede til USA, da det kom frem, at hendes daværende forlovede, Jonas Bergstrøm, var hende utro med en håndboldspiller. Siden har prinsessen fundet sammen med amerikaneren Chris O'Neill, der første gang blev set med den kongelige familie, da prinsesse Estelle blev døbt i maj.

Læs også:

PRINCESS MADELEINE OF SWEDEN AND JONAS BERGSTROM IN MARBELLA, SPAIN - 25 APR 2003 Intl. kongelige 24. apr. 2010 Se også: Madeleine forlader sin forlovede

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen
Ledende digital redaktør:Anders Refnov
EKSTRA-redaktør:Lisbeth Langwadt
Nyhedsredaktør lige nu:Linette K. Jespersen
Udgiver:JP/Politikens Hus A/S
Alt på ekstrabladet.dk