Will. I. Am vil bo med Englands prins

Frontfiguren fra Black Eyed Peas, Will. I. Am, har spurgt Prins Charles, om han må flytte ind i Clarence Huset

  • Will.I.Am er blevet glad for England og leder efter en hybel i London. (Foto: Danny Moloshok)
Will.I.Am er blevet glad for England og leder efter en hybel i London. (Foto: Danny Moloshok)

DJ, sanger og frontfigur i bandet Black Eyed Peas, Will. I. Am, tillod sig at spørge Englands Prins Charles, om han havde lyst til at have en kunstner boende i Clarence Huset. Det skriver hjemmesiden Female First.

Forespørgslen faldt, da Will. I. Am mødte prinsen under markedsføringen af et af Prins Charles' større velgørenhedsprojekter.

Stor hybel
- Jeg fortalte Prins Charles, at jeg leder efter en lejlighed i England, og spurgte; 'Det er en dejlig stor gammel hybel, du har dig her. Det er et stort gammelt hus. Så kan jeg få lidt plads?', fortæller Will. I. Am til avisen The Sun.

Stjernen var også med til dronning Elizabeths diamantjubilæum og er stærkt opsat på at finde en ny lejlighed i London.

Læs også:

Se også: Rørt dronning Elizabeth takker briterne

For nyligt donerede han næsten 3 millioner kroner til en organisation, der hjælper unge mennesker i den østlige del af London med at få en god start i enten oplæring eller hjælp til at starte deres egen forretning.

Årsagen til den gavmilde donation er, at Will. I. Am føler sig tæt knyttet til det engelske folk, efter han har deltaget som sangtræner i den engelske udgave af tv-programmet 'The Voice'.

- Folk i England har inviteret mig ind i deres hjem hver uge, og jeg ville give noget tilbage, fortæller sangeren og fortsætter:

- Jeg ringede til min manager og sagde; 'Hvad kan jeg bruge pengene, jeg får fra The Voice, til? Jeg har ikke brug for dem.' Det er det mindste, jeg kan gøre. Showet har ændret mit liv.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte