Märtha Louise samler Europas kongelige

Den norske engle-prinsesse holder vild 40-års fødselsdag til september

  • Den norske engle-prinsesse fylder 40 år. Foto: Lizzie Larsson/IBL Bildbyrå
Den norske engle-prinsesse fylder 40 år. Foto: Lizzie Larsson/IBL Bildbyrå

Alt hvad der kan krybe og gå af kronede hoveder, der børn samt diverse rigmands-par har modtaget en guldrandet invitation fra kong Harald og dronning Sonja, der holder deres datter, Märtha Louises 40 års fødselsdag d. 24 september.

Ballet skal stå på slottet, og det bliver med det helt store udtræk i galla og store skrud, så de royale juveler får lejlighed til at blive luftet.

Privat
Ved engleprinsessens 30 års fødselsdag var hun selv vært ved et større kalas på Haakonshall i Bergen, og her gik det svært lystigt for sig med mange muntre indslag fra kunstnere og artister. Alt tyder på, at slotsfesten bliver mere stilfuld, og da den desuden er stemplet 'privat', vil der ikke være adgang for pressen.

Sådan var det i øvrigt også, da kongen som kronprins fyldte 40.

Ifølge VG er hofjournalister og eksperter dog ikke i tvivl om, at engleprinsessen og hendes forfatter mand nok skal få en fest med fut i kludene.

Underholdende
- Märtha og Ari har altid vidst, hvordan de skulle stille op til fest, så alene blandingen af gæsterne nok skal gøre fødselsdagen underholdene, og det at festen skal foregå på slottet, gør bare det hele mere interessant, siger redaktøren af Cosmopolitian i Norge, Ingeborg Heldal.

Så både prins Joachim med prinsesse Marie og kronprins Frederik med kronprinsesse Mary kan altså forberede sig på en officielt stilfuld, men grundliggende vild fejring af Märtha Louise.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte