Dronning Elizabeth er ikke færdig med Bond

Ifølge prins William gjorde hans farmor det så godt sammen med Bond, at hun skal spille sammen med ham igen.

  • Daniel Craig ses her sammen med selveste dronning Elizabeth. De medvirkede begge to i en practical joke i forbindelse med Den Olympiske åbningsceremoni, hvor de tilsyneladene kom flyvende sammen til Det Olympiske Stadion i en helikopter og sprang ud i faldskærm.(Foto: Polfoto)
Daniel Craig ses her sammen med selveste dronning Elizabeth. De medvirkede begge to i en practical joke i forbindelse med Den Olympiske åbningsceremoni, hvor de tilsyneladene kom flyvende sammen til Det Olympiske Stadion i en helikopter og sprang ud i faldskærm.(Foto: Polfoto)
1/3
Næste »

Det var tophemmeligt, at dronning Elizabeth lod sig filme sammen med James Bond i skikkelse af Daniel Craig til OL's åbningsceremoni - så hemmeligt, at ikke engang hendes børnebørn havde fået noget at vide.

LÆS OGSÅ:

Se også: Rørt dronning Elizabeth takker briterne

- For at være ærlig, så vidste vi intet om det. Så stor en hemmelighed var det, siger prins William i et interview med BBC.

Han mener, at hun er et naturtalent og fortæller, at hun er blevet tilbudt at være med i den næste Bond-film.

- Hun gjorde det så godt, at hun nu er blevet spurgt, om hun vil spille med i den næste Bond-film, siger prins William.

LÆS OGSÅ:

Se også: Cheryl Cole hylder dronning Elizabeth

Om han joker eller ej er ikke til at vide - til gengæld er det sikkert og vist, at også dronningens andet barnebarn, prins Harry, spærrede øjnene op, da han så sin farmor side om side med James Bond.

- Man forventer ikke, at dronningen gør sådan noget. Hvad hun gør i sin fritid er hendes egen sag, siger prins Harry.

Under ceremonien, der fandt sted i London den 27. juli, så man Daniel Craig, der i øjeblikket har rollen som James Bond, hente dronningen på Buckingham Palace, hvorefter de steg ind i en helikopter og dernæst ankom til De Olympiske Lege svævende ned i faldskærme. Det var dog stuntmændene Mark Sutton og Gary Connery, der var klædt ud som Daniel Craig og dronning Elizabeth.

Legene fortsætter til den 12. august.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte