Dronning Elizabeth er ikke færdig med Bond

Ifølge prins William gjorde hans farmor det så godt sammen med Bond, at hun skal spille sammen med ham igen.

  • Daniel Craig ses her sammen med selveste dronning Elizabeth. De medvirkede begge to i en practical joke i forbindelse med Den Olympiske åbningsceremoni, hvor de tilsyneladene kom flyvende sammen til Det Olympiske Stadion i en helikopter og sprang ud i faldskærm.(Foto: Polfoto)
« Forrige
Daniel Craig ses her sammen med selveste dronning Elizabeth. De medvirkede begge to i en practical joke i forbindelse med Den Olympiske åbningsceremoni, hvor de tilsyneladene kom flyvende sammen til Det Olympiske Stadion i en helikopter og sprang ud i faldskærm.(Foto: Polfoto)
1/3
Næste »
 

Det var tophemmeligt, at dronning Elizabeth lod sig filme sammen med James Bond i skikkelse af Daniel Craig til OL's åbningsceremoni - så hemmeligt, at ikke engang hendes børnebørn havde fået noget at vide.

LÆS OGSÅ:

Se også: Rørt dronning Elizabeth takker briterne

- For at være ærlig, så vidste vi intet om det. Så stor en hemmelighed var det, siger prins William i et interview med BBC.

Han mener, at hun er et naturtalent og fortæller, at hun er blevet tilbudt at være med i den næste Bond-film.

- Hun gjorde det så godt, at hun nu er blevet spurgt, om hun vil spille med i den næste Bond-film, siger prins William.

LÆS OGSÅ:

Se også: Cheryl Cole hylder dronning Elizabeth

Om han joker eller ej er ikke til at vide - til gengæld er det sikkert og vist, at også dronningens andet barnebarn, prins Harry, spærrede øjnene op, da han så sin farmor side om side med James Bond.

- Man forventer ikke, at dronningen gør sådan noget. Hvad hun gør i sin fritid er hendes egen sag, siger prins Harry.

Under ceremonien, der fandt sted i London den 27. juli, så man Daniel Craig, der i øjeblikket har rollen som James Bond, hente dronningen på Buckingham Palace, hvorefter de steg ind i en helikopter og dernæst ankom til De Olympiske Lege svævende ned i faldskærme. Det var dog stuntmændene Mark Sutton og Gary Connery, der var klædt ud som Daniel Craig og dronning Elizabeth.

Legene fortsætter til den 12. august.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Jakob Hansen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik