Se prins Harry feste nøgen i Vegas

Den frække lillebror i det engelske kongehus har igen formået at tiltrække sig opmærksomhed fra hele verden. Se billederne her

  • Yngsteprinsen i det britiske kongehus forstår om nogen at more sig kongeligt, når han fyrer den af med vennerne. (Foto: AP)
Yngsteprinsen i det britiske kongehus forstår om nogen at more sig kongeligt, når han fyrer den af med vennerne. (Foto: AP)
 

SE BILLEDERNE AF DEN NØGNE PRINS HER

Hvad der sker i Vegas, bliver i Vegas hedder det gamle udtryk, der skal dække over alskens unoder i den festglade amerikanske spilleby.

Desværre gælder reglerne bare ikke, når man er kongelig, og der evig og altid står en person med et kamera parat til at tjene nogle penge hos den britiske tabloidpresse.

Læs også:

Prins Harry Intl. kongelige 31. aug. 2011 Se også: TV: Se prinsens pinlige dukkert

Det må Prins Harry sande, efter at billeder af ham uden en trevl på kroppen onsdag morgen florerer på adskillige sider på internettet.

Læs også:

Prins Harry Intl. kongelige 1. feb. 2012 Se også: Prins Harry til dronningen: Slap af, famse

- Vi har ingen kommentarer til billederne på nuværende tidspunkt, meddeler det britiske kongehus til nyhedssiden tmz.com.

I løbet af weekenden blev prinsen set ved flere udendørs pool-fester i Las Vegas - dog altid iført tøj.

Ifølge TMZ var der tale om en gang indendørs strip-billard i venners lag. Det kan se ud til, at prinsen tabte, og at en af vennerne ikke var så god en ven, som prinsen troede.

Læs også:

Se også: Prins Harry kyssede med reality-stjerne

Den rødhårede prins har tidligere gjort sig uheldigt bemærket i festligt lag, blandt andet ved at møde op til en udklædningsfest forklædt som Adolf Hitler.

Læs også:

Se også: Hvad laver prinsen?!?

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Kim Vangkilde Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik