Persondata politik

Lidt godt er der ved, at varmen udebliver

Normalt er det unge og lækre kvinder, der bruges, når der skal reklameres for undertøj. Sådan er det - oh gys og gru - ikke i den argentiske udgave her

« Forrige
Næste »

Seneste i flash!

Flash
Sidste nyt om de kendte og kongelige direkte i din indbakke. Vi sender hver dag først på eftermiddagen.

Mest læste i flash!

EKSTRA tæt på de kendte

 

Det handler om at finde de positive ting ved livet, når kalenderen står på juni måned, og det samtidig pisser ned uden for vinduerne.

Det kunne være, at man ikke behøver at vande græsplænen, eller at man ikke bliver rød som en krebs, hvis man kommer af sted uden solcreme. Men det kunne også være det faktum, at far-generationen beholder kludene på.

Under parolen 'Med sommeren kommer også familiens største mareridt: Far i underbukser' har det argentinske aircondition-firma BGH lavet en reklamefilm, hvor de lækre og smækre kvindelige modeller er skiftet ud med aldrende herrer i morfar-underdrenge.

Reklamen vandt en guldpris ved det nyligt overståede VM for reklamefilm i Cannes - og det kan ikke være for bedste påklædning!

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Nyhedsredaktør lige nu: Peter Roelsgaard Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik