Persondata politik

'Far til Fire' som musical i Tivoli

James og Adam Price skal levere musik og tekst til musicalen 'Far til fire - Til julebal i Nisseland'

Seneste i flash!

Flash
Sidste nyt om de kendte og kongelige direkte i din indbakke. Vi sender hver dag først på eftermiddagen.

Mest læste i flash!

EKSTRA tæt på de kendte

 

Der er sat et foreløbigt punktum for filmen om Lille Per og co. men de mange 'Far til fire'-fans kan sætte et stort kryds i kalenderen den 15. november 2013.

Den dag er der nemlig premiere på en musical version af 'Far til fire', der oprindeligt blev skabt som tegneserie af Kaj Engholm.

Læs også: Se også: 0 stjerner til tarvelig, elendig og skandaløst ringe film

Ligesom i de seks sidste spillefilm bliver det Niels Olsen, der skal spille rollen som 'far'. Stykket bliver instrueret af Joy-Maria Frederiksen. Musicalens andre roller er endnu ikke besat.

James og Adam Price arbejder på tekst og musik til musicalen, der også vil indeholde de største 'far til fire'-klassikere, komponeret af Sven Gyldmark - blandt dem 'Til julebal i Nisseland.

Læs også: Se også: Far til fire: - Jeg er altid pinlig

'Far til fire - Til julebal i Nisseland' spiller i Tivoli fra den 15. november 2013 til den 30. december 2013. Billetsalgsoplysninger hos Billetlugen.dk eller Tivolis Billetsalg

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Nyhedsredaktør lige nu: Steffan Kærulf Frandsen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik