Her er værterne ved MGP 2013

Szhirley og Jacob Riising skal finde børnenes Grand Prix-vinder

  • Sangerinden og tv-værten styrer løjerne, når det er ungernes tur til at synge i Herning. (Foto: DR)
Sangerinden og tv-værten styrer løjerne, når det er ungernes tur til at synge i Herning. (Foto: DR)

Der er blevet en plads ledig, efter at Sofie Lassen-Kahlke er rykkket op til de voksnes Melodi Grand Prix. Og den har Szhirley snuppet. Og DR har foretaget et sikkert valg, for til februar vil sangerinden være kendt af alle børn, for hun spiller mor til hovedpersonen Sus i DR's nye julekalender.

Læs også:

Ubehandlet webpix Event & Kultur - 1. nov. 2012 Ren hønsegård i dansk Melodi Grand Prix

Læs også: Se også: Sofie: Jeg glæder mig til, at min søn står her og synger Sofie: Jeg glæder mig til, at min søn står her og synger

Når DR den 2. februar 2013 afholder børnenes MGP i Boxen i Herning, bliver det nemlig sangerinden og tv-værten Jacob Riising, der guider seerne, publikum og børnene gennem den festlige aften i musikkens tegn.

- Jeg blev virkelig glad, da jeg blev spurgt, om jeg ville være MGP-vært. Specielt fordi det er sammen med Jacob Riising. Sammen med min søn ser jeg ham ofte på DR Ramasjang. Vi er store fans, siger Szhirley, der har coachet de seje unger ved MGP's workshops.

Hun er god mod dyr
Jacob Riising er derimod en erfaren MGP-vært.

- Jeg kender jo ikke Szhirley så godt endnu. Men jeg ved, at hun ikke alene er musikalsk men også ved alt om musik. Samtidig ved jeg noget om alt andet på jorden, så vi bliver utvivlsomt et godt team. Desuden har jeg bemærket, at hun er god ved børn og dyr - i hvert fald dyr, siger Jacob Riising.

Sådan er de ti finalister udvalgt
MGP er et samarbejde mellem DR, KODA og de kommunale musikskoler. Gennem de sidste par måneder har de tre organisationer været i selskab med knapt 1000 børn, som alle har meldt sig til MGP. På workshops landet over har børnene skrevet, komponeret, optrådt og sunget og fået hjælp af tre professionelle musikere; Claus Hempler, Pilfinger og Szhirley. Over 400 tilmeldte bidrag er nu blevet til ti, og de deltager alle i finalen den 2. februar i Boxen i Herning.

Læs også

Seneste i flash!
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte