Vil du være trekantet solbrændt - se her

Nu hvor vejret bliver til en tur på stranden, kan man overveje, hvordan den næste badedragt skal se ud

  • Bademode anno 2013. (Foto: AP/Lynne Sladky).
« Forrige
Bademode anno 2013. (Foto: AP/Lynne Sladky).
1/2
Næste »
 

Der er dem, der mener, at kombinationen biler og bare damer er nogenlunde den mest forældede form for kvindeundertrykkelse, som modebranchen kan byde på. Men i Florida, USA, er det alligevel det hotteste af det hotte, når bilfirmaet Mercedes-Benz fremviser bademode.

Læs også:

Se også: Har hun overtaget Silvstedts bikini?

Det foregår i disse dage, og med vejrmeldinger, som ganske vist ikke byder på Florida-klima på de danske badestrande, men alligevel giver håb om muligheder for i det mindst solbadning, så kan pigerne jo godt overveje, om der skal investeres i nyt udstyr til strandturen.

Læs også:Kollektionerne for 2013 fremvises ikke med modeller henslængt på de nyeste Mercedes-sportsvognes kølere. Det foregår på helt traditionel catwalk. Her kan man blandt andet se, at geometriske mønstre på badedragtens stof eller - efter en smule sol - direkte på huden kan blive en trend næste år.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Mikkel Selin Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik