TV: Sært - de voksne klæder sig som små ponyer

Legetøjs-brandet My Little Pony er egentlig målrettet små piger, men det appelerer tilsyneladende også til masser af fuldvoksne mennesker - ikke mindst mandlige. SE TV-KLIP

1/2
Næste »

Se de voksne mænd og kvinder, der er klædt ud som My Little Pony i tv-klippet herover
-------------------------------

For de fleste er det en anelse sært, når mænd klæder sig ud i dametøj. Hvis de også har horn i panden og er inspireret af legetøjs-universet My Little Pony, så vil mange nok trække en anelse på smilebåndet ved synet af dem.

Men for en ny voksende generation af mænd i 20 -30 års-alderen i USA er det helt normalt at være fans af My Little Pony, hvis målgruppe ellers er små piger. Fanskaren af unge mænd kaldes for ”Bronies”, og de er selvfølgelig med, når 4000 fans af My Little Pony-universet er forsamlet til konference i byen Secaucus i staten New Jersey.

Se også: TV: Nutte-alarm: Fire pandaer leger på rutsjebane

My Little Pony kom for første gang på markedet i 1983, og legetøjet blev hurtigt en succes for Hasbro, producenten af de små plasticponyer med farvestrålende haler og manker. Der blev produceret en tegnefilm om ponyerne og en tv-tegneserie i 1986 og 1987.

I oktober 2010 blev der pustet nyt liv i animationsfilmene med serien ´My Little Pony: Friendship Is Magic´ af produceren og filmskaberen, Lauren Faust. Anden sæson sluttede i april 2012 i USA.

Serien er oversat til ti sprog og vises over hele verden for børn og barnlige sjæle. I øjeblikket er der gang i optagelser til en dokumentar-film om ´The Bronies´ - de mandlige fans af My Little Pony-universet.

SE FLERE TV-KLIP PÅ EKSTRA BLADET HER

Seneste i flash!

Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen

Velkommen. Vi er rigtig glade for dit besøg!

Men vi er knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer.

Vores annoncer gør det muligt for os at tilbyde en stor del af vores indhold – helt gratis.
Hvis du tillader annoncer på ekstrabladet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

Er du EKSTRA-abonnent?

Oplever du problemer? Kontakt webmaster@eb.dk

Når du besøger ekstrabladet.dk tjekker vi, om du blokerer annoncer. Sådan gør vi.