Det Internationale Melodi Grandprix bliver i Malmø

Det internationale Melodi Grandprix i 2013 skal finde sted i Malmø kun 20 kilometer fra København - Malmø vandt over Stockholm

  • Loreens flotte sejr ved det Internationale Melodi Grandprix i Baku, betød at Sverige til næste år skal arrangere den gigantiske musik-konkurrence. Og nu er det besluttet, at det skal foregå i Malmø. (Foto:AP)
Loreens flotte sejr ved det Internationale Melodi Grandprix i Baku, betød at Sverige til næste år skal arrangere den gigantiske musik-konkurrence. Og nu er det besluttet, at det skal foregå i Malmø. (Foto:AP)

God nyhed for København. Det internationalte Melodi Grandprix i 2013 skal finde sted i Malmø kun ca. 20 kilometer fra København. Det afslører den store svenske avis Aftonbladet. Og Malmø har vundet retten til at afholde den gigantiske musikfest i skarp konkurrence med den svenske hovedstad Stockholm.

Allerede i timerne efter Loreens overbevisende sejr med sangen 'Euphoria' gik konkurrencen i gang. Men det blev altså Malmø, der trak det længste strå. Det er en stor fordel for København, der måske kan lokke musikturisterne i Malmø til at smutte en tur til København, hvor de så kan lægge en masse gode kroner. Og for musikinteresserede danskere, der er så heldige at få billet til arrangementet, skal de blot køre en lille tur over Øresundsbroen. Det store arrangement kan generelt skabe opmærksomhed om Øresunds-regionen.

Ifølge Aftonbladet blev den vigtige beslutning truffet under hemmelige forhandligner i Malmø igår aftes. Men SVT bekræftede her til formiddag, at det er Malmø, der har vundet.Seneste i flash!

Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen

Velkommen. Vi er rigtig glade for dit besøg!

Men vi er knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer.

Vores annoncer gør det muligt for os at tilbyde en stor del af vores indhold – helt gratis.
Hvis du tillader annoncer på ekstrabladet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

Er du EKSTRA-abonnent?

Oplever du problemer? Kontakt webmaster@eb.dk

Når du besøger ekstrabladet.dk tjekker vi, om du blokerer annoncer. Sådan gør vi.