Her er de nye Grand Prix-babes

Der er masser af kendte ansigter, som skal deltage ved årets Melodi Grandprix. Her kan du se dem præsenteret. OBS: Liveudsendelsen er slut, men du kan se klip her

Se blandt andet interview med Simone her
1/2
Næste »

Det er ikke længere en hemmelighed, hvem der deltager i Melodi Grand Prix 2016.

Navnene blev offentliggjort før tid på musiktjenesten Spotify, og det er faktisk andet år i træk, at numrene kom frem, før det var planlagt.

- Det er drønærgerligt og nærmest grotesk, at det sker igen, sagde Jan Lagermand Lundme til Ekstra Bladet. da episoden fandt sted.

Se også: Ups! Grand Prix-sange offentliggjort før tid

I dag er der så en større event, hvor pressen kan møde deltagerne i DR Koncerthuset, og der er masser af flotte fyre og kvinder i blandt.

Blandt deltagerne finder man Simone Egeriis, der stiller op i for tredje gang, Sophia Nohr fra sidste års X Factor, og Søren Bregendal, der er skuespiller og sanger - blandt andet kendt fra boybandet C21.

Det er den 13. februar at Dansk Melodi Grand Prix 2016 skal afgøres i Horsens.

Se også: DR-chef om Grand Prix-læk: - Det er grotesk

Program

16.30: Pressen møder ved hovedindgangen til DR Koncerthuset.

17.00: Meet and greet begynder.

Det foregår i foyeren på 1. sal. Solisterne bliver præsenteret enkeltvis ved navn, så alle har mulighed for at tage portrætbilleder. Bagefter stilles der op til gruppebillede. Solisterne forlader scenen, og der er herefter mulighed for interview med solisterne i foyeren.

19.30: Arrangementet slutter.

Se også: Mange kendte ansigter til Grand Prix 2016

Sophia Nohr fra sidste års X Factor

Læs også

Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte