Livsstil

TV: Ti frække kvinder i undertøjsdyst

4000 britiske kvinder ville lægge ansigt og krop til undertøjsmærket Ann Summers reklamer. Ti sexede kvinder dyster nu i ny tv-reklame

« Forrige
1/5
Næste »
 

Det sexede undertøjsmærke Ann Summers har udgivet en fræk tv-reklame fyldt med modeller, der håber på at blive firmaets nye ansigt - og krop - udadtil.

SE DEN SEXEDE TV-REKLAME I VIDEOEN OVER ARTIKLEN

Kvinderne, der stiller op i undertøjsdysten er ikke modeller til daglig, men helt almindelige kvinder med et godt udseende.

Ann Summers har søgt efter sexede kvinder i hele Storbritannien. Omkring 4000 kvinder meldte sig ind i kampen, og ti endte med at blive valgt ud til finalen.

Overvældende respons
De viser alle deres kurver og former frem i tv-reklamen, hvor Ann Summers' frække lingerie snor sig om deres kroppe.

- Vi har fået en overvældende respons på denne kampagne, og med en så høj standard af deltagere var det virkelig svært kun at vælge ti kvinder ud, siger chef i Ann Summers, Jacqueline Gold ifølge The Sun.

Det er op til offentligheden at bestemme, hvem af kvinderne, der skal løbe med sejren, og kåres som fast model for Ann Summers.

Stem på den frækkeste model på sexyuncovered.com

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Linette K. Jespersen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik