Livsstil

Ke$ha benægter sexvideo

En repræsentant for 'Tik Tok'-sangerinden understreger, at hun ikke medvirker i en lækket sexvideo

  • Sangerinden Ke$ha har trods sine lumre tekster altså ikke medvirket i en privat sexvideo, forlyder det. (Foto: All Over)
Sangerinden Ke$ha har trods sine lumre tekster altså ikke medvirket i en privat sexvideo, forlyder det. (Foto: All Over)
1/2
Næste »

Det er efterhånden svært at skelne skidt fra kanel, når det gælder de kendtes mange sexvideoer, der somme tider/somme tider ikke eksisterer på nettet.

For eksempel benægtede reality-stjernen Kim Kardashian til det sidste, at hun havde medvirket i en sådan privatvideo, men da videoen så ramte nettet, så hun ikke længere nogen grund til at lyve.

Optagelserne af den lækre brunette var af en sådan karakter, at de mere end 100 minutters materiale meget tydeligt understregede, at det 100 procent sikkert var hende, der var filmens kvindelige hovedperson.

Nu er så den californiske sangerinde Ke$ha, der er blevet en verdensstjerne med nummeret 'Tik Tok', blevet udsat for ligende rygter.

Undskylder over for Ke$ha
Det er sitet ZackTaylor.ca, der hævdede at være i besiddelse af en sexvideo med Kesha Rose Sebert, hvorfra man har taget en række vidcaps og ledsaget dem med teksten 'hvad der ser ud til at være sangerinden Ke$ha involveret i samleje og andet sjov med en ukendt mand'.

Men ifølge GossipCop.com har en repræsentant for den 23-årige hitmager forsøgt at lægge spekulationerne ned med det samme med de enkle ord: 'Det er ikke Ke$ha på billederne'.

Bestyreren af det canadiske site har da også fået en advokat på nakken, og da man ikke har ønsket at tage chancer, er billederne nu blevet fjernet og sangerinden har fået en uforbeholden undskyldning.

- ZackTaylor.ca er fan af Ke$ha og hendes musik, og vi ønsker hende alt det bedste i fremtiden, lyder det.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte