Livsstil

International bøf og blowjob-dag

Mændenes svar på Valentins Dag. Læs mere om det spændende initiativ her

  • Denne yndige brunette øver sig forud for den store dag. Hendes evner med en stegepande er ikke redaktionen bekendt. (Foto: Lobo Press)
Denne yndige brunette øver sig forud for den store dag. Hendes evner med en stegepande er ikke redaktionen bekendt. (Foto: Lobo Press)

14. februar er Valentins Dag. Det betyder blomster, chokolade, romantisk middag og forhåbentlig en blid omgang elskov på silkelagnerne.

Og det er jo alt sammen meget godt.

Men tilsyneladende ikke godt nok for en gruppe mænd, der mener at den primært amerikanske kærlighedsdag mest står i kvindernes tegn.

De arbejder nu på at gøre 14. marts til International Bøf og Blowjob-dag. Noget der for en gangs skyld klinger bedre på dansk end engelsk (Steak and BJ Day: red.).

Det går i al sin enkelhed ud på, at nåja, manden er berettiget til at få serveret en mør bøf og modtage en helhjertet omgang mundsex fra sin partner - dog ikke nødvendigvis i nævnte rækkefølge.

'På den måde kan du vise, hvor meget du holder af ham', lyder det i erklæringen.

Der eksisterer naturligvis en Facebookgruppe, der heldigvis har tilhængere af begge køn.

En hurtig rundspørge på redaktionen viste, at der bestemt er stemning for at gøre netop 14. marts til national helligdag.

Især blandt de mandlige journalister ...

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte