Tilbage til mobilsitet

Sexede solbrune modeller i næste års bademode

Se bademoden fra Colombias modeuge med masser af skønne naturlige modeller, der er knap så afpillede som modellerne i Europa

12:46, 26. jul 2012 | Miriam Meyer

Annonce

En smuk model viser Colombias svar på bademoden 2013 frem på catwalken i Medillín i forbindelse med modeugen i Colombia. (Foto: AP /Luis Benavides) Se stort billede | Del

Annonce

Det var et dejligt syn, der mødte modepressen i Colombia i går.

Dejlige modeller viste nemlig næste sommers bademode frem, og de var knap så afpillede som modellerne i Europa kan være.

Læs også: TV: Se de kendte kvinders bikini-fejl

Kurver, print og farver
Der er lige nu modeuge i Medellín, Colombia, og hvis man skal tro de colombianske designere, bliver bademoden næste sommer fyldt med feminint print.

Læs også: Vil du være trekantet solbrændt - se her

Mærket bag den badetøjs-kollektion, du ser i galleriet øverst i artiklen, hedder Babalu, og Babalu skabte sommerstemning med masser af friske farver og solbrun hud. Modellerne havde langt løst hår og havde fået blomsterkrans i håret og sommerfugl om håndleddet.

I sidste uge var der modeuge i Miami, Florida, i USA, og her var farverige print ligeledes en af de helt store tendenser. Til gengæld var der færre former at spore på de ret så tynde modeller.

Se billeder fra Babalus bademode-show og billeder fra Mercedes Benz Fashion Week Swimwear i artikelgalleriet.

Annonce