Tilbage til mobilsitet

Uffe Buchard lukker og slukker for prisuddeling

Danmark får en ny prestigefyldt prisuddeling til næste år. Læs mere om den her

13:35, 07. aug 2012 (Opdateret tid: 13:34, 07. aug 2012) | Ritzau /Underholdning, Maiken Kolby, Miriam Meyer

Uffe Buchardt og Kim Grenaa skal ikke længere stå i spidsen for Dansk Fashion Awards, der nu kommer til at hedde ELLE Style Awards. (Foto: Jakob Jørgensen)
Uffe Buchardt og Kim Grenaa skal ikke længere stå i spidsen for Dansk Fashion Awards, der nu kommer til at hedde ELLE Style Awards. (Foto: Jakob Jørgensen) Se stort billede | Del

Annonce

Annonce

Selvom den danske mode i denne uge fejres og hyldes, når Copenhagen Fashion Week løber af stablen, så er der kun plads til én stor modepris-uddeling om året i Danmark.

De sidste fem år har Uffe Buchard og Kim Grenaa stået bag DANSK Fashion Awards, men det er nu slut.

Største prisuddeling
I stedet skal den danske mode fremover modtage priser ved ELLE Style Awards, der bliver den største prisuddeling i branchen.

ELLE Style Awards er internationalt kendt og afholdes i 19 lande - her i blandt England, Kina og Sverige.

- Lanceringen af ELLE Style Awards er et eksempel på, at vi udbygger vores stærke position inden for den danske modeverden.

- Samtidig er modebranchen Danmarks fjerdestørste eksporterhverv, og vi sætter en ære i at give de mange danske talenter den anerkendelse og opmærksomhed, de fortjener, så vi også i fremtiden har et højt dansk niveau, fortæller Cecilie Christiansen, der er chefredaktør for ELLE i Danmark.

Hvor DANSK fashion Awards var en lukket fest for særligt inviterede, vil ELLE gøre arrangementet mere tilgængeligt. For eksempel skal det vises på tv.

Læs også: Buchard stadig fornærmet på Ekstra Bladet

- Vi har en ambition om at gøre showet til en mode-event, der er tilgængelig for alle modeinteresserede danske kvinder.

- Det gør vi ved at afholde en festlig prisuddeling for den danske modeelite, der bliver transmitteret på tv, og ved at kombinere awardshowets format med et stærkt underholdningsshow skaber vi en unik og seværdig cocktail, der er interessant for de store tv-stationer, fortæller Cecilie Christiansen.

Uffe Buchard og Kim Grenaa får dog lov at bruge deres viden og erfaring fra de sidste fem år. De skal være konsulenter og samarbejdspartnere på ELLE Style Awards.

- Vi glæder os meget til samarbejdet og til at være en del af ELLE Style Awards, fortæller Uffe Buchard, Creative Director, Grenaa Buchard.

Læs også: Uffe efterlod sig regning på 500.000

ELLE Style Awards bliver afholdt den 8. maj 2013.

Annonce