Tilbage til mobilsitet

Stilkamp: Hvem ser bedst ud i en 'LBD'

Den lille sorte er en fest-klassiker, men hvem ser bedst ud i den? Stem på enten Halle eller Katherine i artiklen

17:21, 06. okt 2012 | Miriam Meyer

Både Katherine Heigl og Halle Berry valgte stilklassikeren 'LBD', da de skulle til Varietys 'Power of Women' fest. Men hvem så bedst ud? Stem på din favorit i artiklen. (Foto: AP)
Både Katherine Heigl og Halle Berry valgte stilklassikeren 'LBD', da de skulle til Varietys 'Power of Women' fest. Men hvem så bedst ud? Stem på din favorit i artiklen. (Foto: AP) Se stort billede | Del

Annonce

  • Afstemning

Hvem ser bedst ud i den lille sorte?

Katherine Heigl
Halle Berry

Annonce

'LBD' står for 'Little black dress' og er et udtryk, som den afdøde modelegende Coco Chanel fandt på.

Frøken Chanel mente, at alle kvinder skulle investere i en kort sort kjole, og siden har 'den lille sorte' (som den hedder på dansk) været et stilsikkert tøjvalg.

I går aftes var Hollywoods største kvindelige stjerner til Varietys 'Power of Women' fest; en begivenhed, hvor magtfulde kvinder udnævnes og hyldes.

Både bond-baben Halle Berry og 'Grey's Anatomy'-stjernen Katherine Heigl har markeret sig som stærke kvinder med holdninger, og i går mødte de op til festen i den stilsikre lille sorte.

Med to vellykkede eksempler på, hvordan man anvender Cocos kjolefilosofi, er det svært at afgøre, hvem aftenens mest velklædte var.

Det får du dog lov til. Så stem på din favorit til højre i artiklen!

Annonce