Beyoncé støtter Obama med sine øreringe

Sangfuglen har en helt speciel måde at udtrykke sin støtte til præsidenten på

  • Beyoncé er vild med hoop øreringe. Så vild, at hun har skaffet sig et par, der staver til Obama. (Foto: AP/Evan Agostini)
Beyoncé er vild med hoop øreringe. Så vild, at hun har skaffet sig et par, der staver til Obama. (Foto: AP/Evan Agostini)

Mens valget mellem præsident Barack Obama og den republikanske præsidentkandidat Mitt Romney endnu ikke er afgjort, er sangerinden Beyoncé Knowles ikke tvivl om, hvem hun helst ser vinde.

Obama-øreringene
Forleden viste hun sin støtte til præsidenten med et par store guldbelagte øreringe. De klassiske hoop øreringe staver Obama, hvor ringen står for O'et.

Siden Beyoncé viste sine nye smykker frem, er de blevet så efterspurgte, at designeren bag, ifølge nyhedssiden ABC News, ikke kan følge med bestillingerne. For da Erika Peña fra Puerto Rico først fik ideen til de sjove øreringe, havde hun ikke forudset, hvor godt, de ville blive modtagede.

- Jeg lavede disse øreringe hen over sommeren, bare til mig selv, og hver gang gang, jeg havde dem på, gav folk mig komplimenter, kvidrer Peña til ABC News.

Den amerikanske webavis skriver ligeledes, at sangerinden med den store stemme har foræret både lillesøsteren og Oprah Winfrey et par 'Obama hoops'.

Du kan se Beyoncé med sine berømte øreringe HER.

Seneste Ekstra Bladet job

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!

Seneste i flash!

Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen

Velkommen. Vi er rigtig glade for dit besøg!

Men vi er knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer.

Vores annoncer gør det muligt for os at tilbyde en stor del af vores indhold – helt gratis.
Hvis du tillader annoncer på ekstrabladet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

Er du EKSTRA-abonnent?

Oplever du problemer? Kontakt webmaster@eb.dk

Når du besøger ekstrabladet.dk tjekker vi, om du blokerer annoncer. Sådan gør vi.