Lod trussen blive hjemme

Sæsonpremiere-festen på den amerikanske tv-serie 'American Horror Story: Asylum' var ifølge ekstrabladet.dk's modeekspert en sand stilgyser

  • Jenna Dewan-Tatum spiller med i serien 'American Horror Story - Asylum'. I går var hun til premierefest og havde i aftenens anledning valgt trussen fra. (Foto: AP)
Jenna Dewan-Tatum spiller med i serien 'American Horror Story - Asylum'. I går var hun til premierefest og havde i aftenens anledning valgt trussen fra. (Foto: AP)
1/4
Næste »

I går aftes amerikansk tid kunne holdet bag den amerikanske tv-serie 'American Horror Story: Asylum' fejre sæsonpremiere. Og det gjorde de på sædvanlig Hollywood-manerer med rød løber og kendisgæster i flotte kjoler.

Læs også:

Se også: Dom over fodboldfruerne: Hun har den bedste stil

Hvad dresscode har været til festen vides ikke, men overtegnede vurderer, at 'et godt gys' kan have været et vejledende tøjtema.

I hvert fald var mange af de ellers almindeligvis velklædte kvindelige gæster i tøj, der mildest talt ikke klædte dem, eller som var et råb om opmærksomhed.

Trussen, der blev hjemme
Det var skuespillerinden Jenna Dewan-Tatum, der spiller med i serien, som løb med det meste af opmærksomheden.

Hun havde valgt en kjole, som så flot ud både bagfra og forfra, men som fra siden afslørede, at skønheden havde valgt trussen fra.

Læs også:

Se også: Ups! Brystvorte stjal showet

Den frække skuespillerindes tøjvalg får sikkert ikke klager fra den mandlige kritikerstab, og sammenlignet med gæsterne Chloe Sevigny, Glee-baben Naya Rivera og 'American Horror Story'-kollegaen' Franka Potente' var Dewan-Tatums afslørende kjole en af aftenens flotteste.

Alle tre havde nemlig valgt tøj, der bestemt ikke klædte deres smukke figur.

Se artikelbillederne fra stilgyseren.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte