Se Mai Manniches smykke-opvisning

Vil du se næste års smykkemode? Se show-billederne fra modeugen

  • Mai Manniche, som står bag smykkefirmaet JewlsCph, viste sine smykker frem i forbindelse med modeugen. (Foto: Anthon Unger)
Mai Manniche, som står bag smykkefirmaet JewlsCph, viste sine smykker frem i forbindelse med modeugen. (Foto: Anthon Unger)
 

Mode med Miriam tager dig med til Københavns modeuge!

Og her til formiddag viste smykkefirmaet JewlsCph deres bud på næste sommers smykkemode frem på et podium i Nikolaj Kunsthal.

Læs også:

Se også: Modeuge for dig: Din guide til de bedste oplevelser

Smykkerne bliver designet af Mai Manniche, som startede firmaet i 2005, og i dag driver det sammen med sin familie. Det gør de godt, for mærket er blevet et af de mest populære smykkemærker i Danmark, og til showet mødte kendisser og branchefolk da også talstærkt op for at se, hvad Manniche nu havde fundet på.

Læs også:

Se også: Her er vinderen af Elites model-konkurrence

Men hvordan sørger man for, at fokus er på smykkerne og ikke modellerne eller det tøj, de har på? JewlsCphs opskrift er dansere, nude-farvede kjoler, gennemtænkt koreografi og enkle omgivelser.

Se showbillederne i artikelgalleriet.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu: Mette Fleckner Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik